ΚΟΣΜΟΣ

Kιμ Καρντάσιαν: Γιατί σνόμπαρε τα χλιδάτα πάρτι του Met Gala

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν προκάλεσε αίσθηση με την υπερβολικά... λεπτη μέση της στο Met Gala, ενώ σχολιάστηκε έντονα και η απουσία της από τα after party της μεγάλης γιορτής της μόδας

Η Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε νέο σάλο λόγω της απουσίας της από τα λαμπερά after party του Met Gala. Προηγουμένως είχε γίνει viral στο διαδίκτυο λόγω της εξαιρετικάς λεπτής της μέσης που τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών, με έναν από όλους να ρωτά χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο: «Πόσα πλευρά της αφαιρέθηκαν;»

Στη συνέχεια, η Vogue μοιράστηκε βίντεο με την Kim να παλεύει να αναπνεύσει καθώς ετοιμαζόταν για τη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας. Ξεκινάει με την Κιμ να παίρνει μακριές, αργές εκπνοές καθώς ο σκηνοθέτης τη ρωτάει: «Πώς πάει η αναπνοή;» «Είναι μια μορφή τέχνης. Αλλά το κατάλαβα», απάντησε η Κιμ.

Παρά τις εικασίες δεν ήταν το ντύσιμο της εκείνο που την εμπόδισε να παρευρεθεί στα after party - καθώς η σταρ των ριάλιτι εχασε τους βραδινούς εορτασμούς επειδή όπως είπε τα πάρτι δεν ήταν ποτέ πραγματικά το «φόρτε» της. Επίσης επέλεξε να μην παρευρεθεί σε κανένα afterparty στη Νέα Υόρκη και αντ' αυτού επιβιβάστηκε κατευθείαν στο ιδιωτικό της τζετ για να πάει στην Ευρώπη με...κόκκινα μάτια.

Η διάσημη ινφλουένσερ ταξίδεψε στην Ευρώπη μετά το σόου μόδας, καθώς είχε κληθεί να μιλήσει στο Φεστιβάλ OMR 2024 στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 7 και 8 Μαΐου. «Πήγα από την εκδήλωση στο αεροπλάνο», εξήγησε η Kιμ, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα και στο σόου του Τομ Μπρέιντι

«Κοιμήθηκα στο αεροπλάνο και να'μαι». Πρόσθεσε επίσης ότι το πάρτι δεν ήταν πραγματικά ο τομέας της: «Ήταν πολύ καλό που δεν πήγα σε όλα τα after party. Δεν είναι πραγματικά το δυνατό μου σημείο, οπότε ήταν η τέλεια δικαιολογία, γιατί ήθελα πολύ να έρθω εδώ » τόνισε.

Αποδεικνύοντας ότι μπορεί πραγματικά να τα κάνει όλα, η Kιμ προσγειώθηκε στο Αμβούργο στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί γύρω στις 19:00 ώρα Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας. Η Γερμανία είναι έξι ώρες μπροστά από τη Νέα Υόρκη και η ίδια έκανε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις με διαφορά μόλις 13 ωρών. Η διάρκεια πτήσης από τη Νέα Υόρκη προς το Αμβούργο είναι περίπου εννέα ώρες.

Η σταρ του ριάλιτι προκάλεσε θύελλα στο κόκκινο χαλί όπου έδειξε την απίστευτα λεπτή της μέση με το ασημί custom Maison Margiela από τον John Galliano. Πολλοί είπαν οτι ο κορσές την έσφιγγε τόσο πολύ που θα πρέπει να κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ πολλοί είπαν οτι μάλλον...αφαίρεσε πλευρά