FUN TIME

Ήρθαν οι πρώτοι εξωγήινοι;

Ήρθαν οι πρώτοι εξωγήινοι;

Υπάρχει άραγε ζωή εκτός του πλανήτη Γη κι αν ναι, πως και δεν την έχουμε ανακαλύψει ακόμα;

Οι θεωρίες περί εξωγήινων, ανέκαθεν ήταν από τα πιο σημαντικά θέματα συζήτησης των επιστημόνων που ασχολούνται με το σύμπαν. Πολλοί πιστεύουν στην ύπαρξή τους, κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει.

Καλές οι θεωρίες, αλλά χωρίς χειροπιαστά παραδείγματα, τίποτα δεν εννοείται. Πολλοί βέβαια, πιστεύουν πως όλες οι συζητήσεις περί ύπαρξης εξωγήινων, είναι παραμυθάκια. Και όποτε δίνουν το παρών σε τέτοιες συζητήσεις, το ρίχνουν στην πλάκα και προσπερνάνε τις όποιες απόψεις.

Το 2012, πολλοί το ερμηνεύουν ως το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν θεωρίες για τον αφανισμό του ανθρώπου και άλλα τέτοια, ενώ πολλοί πιστεύουν πως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βάλουν το ...χεράκι τους και οι εξωγήινοι.

Χρονολογία: 2011, Τοποθεσία: Σε διάφορα σημεία του πλανήτη...

Ναι, είναι η μειοψηφία, όμως αυτοί κατάφεραν και τράβηξαν με το κινητό τους έναν περίεργο ήχο, που στο άκουσμά του κάθε θνητός ανατριχιάζει. Ακούστηκε στον Καναδά, στις Η.Π.Α., στην Ρωσία, στην Ουκρανία, την Βραζιλία και σε πολλά ακόμα σημεία του πλανήτη μας.

Μέχρι σήμερα, κανείς δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται. Όμως όλοι όσοι έχουν ανεβάσει παρόμοια βιντεάκια στο Youtube, στις περιγραφές τους δείχνουν τρομαγμένοι...

Μετά από αυτό, εσείς τι λέτε; Υπάρχουν εξωγήινοι; Και αν ναι, μήπως ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε;;;