ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αυτή είναι η μυστική έκθεση για το φυσικό αέριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η μυστική έκθεση για το φυσικό αέριο στην Ελλάδα

Μυστικά... τέλος! - Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κρήτης - Η κυβέρνηση γνωρίζει από τον περασμένο Ιούλιο το περιεχόμενό της και σιωπά. Γιατί;

Απόρρητη έκθεση τριών καθηγητών που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Σαμαράς από τον περασμένο Ιούλιο αποκαλύπτει το μέγεθος και την αξία του φυσικού αερίου και του πετρελαίου που κρύβεται στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο!

Η έκθεση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsbomb.gr περιγράφει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν αμέσως για την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων.

Η έκθεση υπογράφεται από τους επιστήμονες Ηλία Κονοφάγο, Αντώνη Φώσκολο και Alain Bruneton.

Σε αυτήν γίνεται οικονομική εκτίμηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που εντοπίζονται νότια της Κρήτης, από τη μελλοντική αξιοποίηση των οποίων το συνολικό όφελος μπορεί να φτάσει τα 270 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα μάλιστα με τους επιστήμονες, αν στις εκτιμήσεις αυτές συνυπολογιστεί και η πιθανότητα ανακάλυψης πετρελαίου, τότε το συνολικό όφελος εκτιμάται ότι θα εκτοξευτεί στο 1,3 τρισ. δολάρια.

Η όλη υπόθεση εξελίχθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν οι επιστήμονες –οι οποίοι αποτελούσαν την άτυπη επιτροπή που παρείχε αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Μέγαρο Μαξίμου για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας- κλήθηκαν από τον πρωθυπουργό να του παραδώσουν μια συνολική εικόνα των αποθεμάτων και της αξίας τους.

Η έκθεση έχει συνταχθεί από τον Μάρτιο 2012 και, πριν τους Λαζαρίδη – Σαμαρά, είχε παραδοθεί στην Deutsche Bank.

Είναι η ίδια έκθεση για την οποία το newsbomb.gr έγραφε από χθες.

Πώς λοιπόν, προσπαθούν οι κυβερνώντες μας να μας πείσουν ότι είμαστε μία φτωχή χώρα που δεν μπορούμε να κρατηθούμε από πουθενά;

Ποιους συμφέρει να μην αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας;

Γιατί κάποιοι επιμένουν ότι δεν υπάρχουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ελλάδα;

Για ποιο λόγο η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια εδώ και έξι μήνες, συνηγορούν καθημερινά στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών;

Είναι χρέος τους απέναντι στον ελληνικό λαό να απαντήσουν ΤΩΡΑ στα παραπάνω ερωτήματα.

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση, η οποία έχει περίληψη στα ελληνικά στην τελευταία σελίδα:

Διαβάστε επίσης:

Ο κρυμμένος θησαυρός ύψους 427 δισεκατομμυρίων ευρώ νότια της Κρήτης!