ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Biaggi πλέκει το εγκώμιο του Rossi!

Ο Biaggi πλέκει το εγκώμιο του Rossi!
Και όμως, το είδαμε κι αυτό! Ο Max Biaggi, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον πάλαι ποτέ μεγάλο του αντίπαλο στις πίστες των Moto Gp...

Και όμως, το είδαμε κι αυτό! Ο Max Biaggi, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον πάλαι ποτέ μεγάλο του αντίπαλο στις πίστες των Moto Gp, Valentino Rossi!

Οι σχέσεις των δύο οδηγών δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες, ωστόσο ο Biaggi, μιλώντας σε ραδιοφωνικλό σταθμό της Ιταλίας, άφησε το κοινό «άγαλμα», όταν ο Biaggi ξεκίνησε να υμνεί τον “Doctor”:

«Όπως εγώ σέβομαι κι εκτιμώ τον Valentino, έτσι κι αυτός, τρέφει τα ίδια συναισθήματα για μένα. Πρέπει να παραδεχτώ πως πρόκειται για έναν αναβάτη – θρύλο! Έπειτα από τόσα χρόνια, και οι δύο έχουμε πλέον ωριμάσει και σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Μην ξεχνάτε πως πλέον αγωνιζόμαστε σε διαφορετικά πρωταθλήματα», τόνισε αρχικά ο Biaggi, για να καταλήξει:

«Σίγουρα η κόντρα μας έφερε νέο κοινό στο άθλημα. Πολλοί ξεκίνησαν να το παρακολουθούν εξαιτίας μας. Πριν από τις «μάχες μας» πολλοί δεν είχαν παρακολουθήσει ποτέ αγώνες των Moto Gp. Ο Rossi ήταν ο μεγάλος μου αντίπαλος, για πολλά χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο αναβάτες, είχαν γρονθοκοπηθεί μεταξύ τους μετά τον αγώνα της Catalunya το 2001.