ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Δύο γυναίκες «τελειώνουν» τη Χρυσή Αυγή

Δύο γυναίκες «τελειώνουν» τη Χρυσή Αυγή

Αυτή είναι η πλήρης ξεφτίλα και τιμωρία των φασιστών της Χρυσής Αυγής. Δύο γυναίκες εφέτες-ειδικές ανακρίτριες, η κ. Ιωάννα Κλάπα και η κ. Μαρία Δημητροπούλου, κάνουν κομμάτια και θρύψαλα (πάντα με το νόμο) ένα κόμμα που αυτοπροβάλλεται ως πολύ «ρσενικό» (που λέει και ο Βοσκόπουλος) και πολύ «αντρουά».


Αυτές οι δύο θαρραλέες ασυμβίβαστες γυναίκες, κόσμημα της ελληνικής δικαιοσύνης, ξενυχτώντας συχνά στα γραφεία τους στον 7ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου, βάζουν τέλος σε αυτή τη φρίκη του νεοναζισμού στην Ελλάδα.

Μέχρι και ο σοβαρός αγγλικός «Guardian» σε άρθρο του τις επαινεί και τις παρουσιάζει σαν παράδειγμα προς μίμηση από τους ευρωπαίους δικαστές.

Είναι πια προφανές ότι εφιάλτης ήταν και πέρασε. Τελείωσε. Το φίδι του ναζισμού στην Ελλάδα ψοφάει. Η Χρυσή Αυγή βαράει διάλυση.

Και δεν είναι μόνο ότι έχασε ήδη δύο βουλευτές της, τον Μπούκουρα και τον Αλεξόπουλο, είναι ότι φυλλορροούν όλα τα στελέχη της, τρομοκρατημένα από τη νέμεση που έρχεται για τις εγκληματικές τους ενέργειες. Πηδάνε σαν τα ποντίκια από το καράβι που βουλιάζει.

Και μένει ο Κασιδιάρης, ο επιλεγόμενος και κλαρινογαμπρός, να βαράει μύγες στα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής και να «παίζει» τον νέο αρχηγό του κόμματος.

Πάντως θα μείνει σε όλους το ερώτημα: τελικά ποιοι ψήφισαν Χρυσή αυγή και ποιοι μέχρι πριν από 4 μήνες της έδιναν αυτή τη φόρα του 10%;

Αν εξαιρέσουμε όλους αυτούς τους οργισμένους, τυφλούς για εκδίκηση και τους ακροδεξιούς από ιδεολογία, ποιος άραγε ψήφισε έναν τύπο σαν τον Λαγό, που η γκόμενά του τού γράφει: «άντρακλά μου, γουστάρω που δέρνεις» και αυτός της απαντάει «πρόστυχη νεοναζιστούλα πάω για ύπνο» ενώ σε κάποια άλλη στέλνει το sms «θα σας μακελέψω όλους μέχρι τέλους».

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.