FUN TIME

Ανατριχιαστικό: Το εστιατόριο όπου οι πελάτες... φοβούνται να μπουν!

Ανατριχιαστικό: Το εστιατόριο όπου οι πελάτες... φοβούνται να μπουν!

Πολλά δημοφιλή εστιατόρια αποτελούν κομψοτεχνήματα και το εσωτερικό τους είναι υπόδειγμα διακόσμησης και εκλεπτυσμένου design

Ωστόσο υπάρχει ένα εστιατόριο στο Βέλγιο που είναι μόνο για τολμηρούς, αφού η διακόσμησή του έχει ως απώτερο στόχο να κόψει την όρεξη των πελατών του και να τους ανατριχιάσει σε υπερβολικό βαθμό.

Tο T'Spooky's Restaurant / Bar, επίσης γνωστό ως «Το Κοινοβούλιο των 1000 φαντασμάτων» έχει εγκαταλειφθεί από το 2008 (γιατί άραγε;) και μοιάζει περισσότερο με στοιχειωμένο σπίτι από θρίλερ με εξορκισμούς παρά με εστιατόριο.

Πέρα από την διακόσμηση που περιλαμβάνει μούμιες, αληθοφανή κρανία και σατανιστικά σημάδια, τα φαγητά του είναι εξίσου σουρεαλιστικά: πίτες που μοιάζουν με λάσπη βάλτου και ποτά που θυμίζουν φίλτρα από τσουκάλια μάγισσας, ή το ποτό που μετέτρεψε τον Ντόκτορ Τζέκιλ σε Μίστερ Χάιντ.

Φήμες για σατανιστικές τελετές που λέγεται ότι γίνονταν εκεί τα βράδια οργιάζουν στην πόλη και αυτό οδήγησε στην σταδιακή εγκατάλειψη του μαγαζιού, ενώ ελάχιστον φωτογραφικό υλικό υπάρχει γιατί κανείς δεν τολμάει να μπει μέσα πια.