FUN TIME

Σήμερα η παγκόσμια ημέρα των Στρουμφ: Εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Σήμερα η παγκόσμια ημέρα των Στρουμφ: Εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Γιορτάζει το αγαπημένο χωριό μικρών και μεγάλων... Το στρουμφοχωριό!

Το Σάββατο, 22 Ιουνίου, την επέτειο των γενεθλίων του Peyo (γεννημένος στις 25 Ιουνίου του 1928), του δημιουργού των αξιαγάπητων Στρουμφ, η Columbia Pictures και η SonyPicturesAnimation θα συντονίσουν για μια ακόμα χρονιά εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των Στρουμφ, αλλά και τα «Στρουμφάκια 2», τη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια της στρουμφοπαρέας.

Πρόκειται για τον δεύτερο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Στρουμφ που φιλοδοξεί να γίνει παράδοση. Το 2011, τα events περιελάμβαναν εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο με σκοπό να καταρριφθεί το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων ανθρώπων ντυμένων σαν Στρουμφάκια, όπως και έγινε.

Φέτος, αυτή τη ιδιαίτερη γιορτή θα εξαπλωθεί από τις Βρυξέλλες (τη γενέτειρα του Peyo) και το Παρίσι μέχρι το Μπουένος Άιρες, το Μουμπάι και το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ενδεικτικά, στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται ορφανοτροφεία στη Νότιο Αφρική, ένα διάσημο πάρκο στη Μόσχα και μια γέφυρα στο Δουβλίνο που θα διακοσμηθούν με μπλε στοιχεία. Στρουμφάκια θα επισκεφτούν παιδικά νοσοκομεία, θα παίξουν με την άμμο, θα πάρουν μέρος σε μαραθώνιους ανά τον κόσμο,με σκοπό να κάνουν και αυτή την Παγκόσμια Μέρα των Στρουμφ αξέχαστη.

Στην Αθήνα, ο εορτασμός για την Παγκόσμια Μέρα των Στρουμφ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Ιουνίου στο DOITRE SORT στη Βάρκιζα, όπου οι προσκεκλημένοι θα έχουν στη διάθεσή τους μία μεγάλη έκταση με γρασίδι και μία έκταση επί της παραλίας. Εκεί, οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν με φανταστικές στρουμφοδραστηριότητες, όπως μαθήματα γλυπτικής, ζωγραφική σε στρουμφομοντέλα. μουσικές καρέκλες, στρουμφοδρομίες, ενώ στο αποκορύφωμα της εκδήλωσης δυο τυχεροί φίλοι των Στρουμφ θα φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από μια τεράστια στρουμφοτούρτα και θα σβήσουν τα κεράκια για τα γενέθλια του δημιουργού των Στρουμφ. Όλα αυτά βέβαια θα κλείσουν με ένα ξεχωριστό πάρτι με μουσική, χορό και δροσερή μπλε γρανίτα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 16:00 και μέχρι τις 19:30 ξένοι καλλιτέχνες, που έχουν έρθει στην Ελλάδα ειδικά για το event,θα κατασκευάσουν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών ένα τεράστιο θεματικό γλυπτό, που θα φτάνει τα 2,5 μέτρα.