Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σουηδέζα πορνοστάρ «θυσιάστηκε» στην αρένα για να σώσει ταύρο (video+photos)

Newsbomb

Το πλούσιο στήθος της, προκειμένου να σώσει έναν ταύρο από τα δολοφονικά σπαθιά των ταυρομάχων προέταξε στην… κυριολεξία μία Σουηδέζα με καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων.

Η Amina Axelsson, γνωστή ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, δεν δίστασε να μπουκάρει στην αρένα λίγο πριν ένας (ακόμη) ετοιμοθάνατος ταύρος δεχθεί την άσπλαχνη χαριστική βολή.

Τελικά, οι ταυρομάχοι, ξεπερνώντας την αρχική έκπληξή τους, κατάφεραν να την απομακρύνουν, πριν ολοκληρώσουν το αποκρουστικό έργο τους.

souideza pornostar2

«Δεν είναι δυνατόν ένα ζώο να υποβάλλεται σε έναν τόσο φρικτό και αγωνιώδη θάνατο στο βωμό του θεάματος», δήλωσε λίγο αργότερα η ξανθιά καλλονή, η οποία μάχεται ενεργά για την απαγόρευση των βάναυσων ταυρομαχιών στην Ισπανία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Η Axelsson δεν γλίτωσε βέβαια τη σύλληψη για... παρεμπόδιση ταυρομαχίας, ενώ πλέον κινδυνεύει και με πρόστιμο από τις Αρχές της Μάλαγα. Στο πλούσιο, δε, έργο της πίσω από τις κάμερες, έχει να επιδείξει γυμνή διαμαρτυρία (βαμμένη με κόκκινη μπογιά παραπέμποντας στο αίμα) στους δρόμους της Παμπλόνα, αλλά και δεκάδες συμμετοχές ως ενεργό μέλος της PETA σε διαδηλώσεις κατά του εμπορίου φυσικής γούνας.