Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν στόχους στη Συρία (video)

Newsbomb

Συνεχίζονται χωρίς διακοπή οι βομβαρδισμοί που εξαπολύουν τόσο η Ρωσία, όσο και ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ στο έδαφος της Συρίας και του Ιράκ. Στο video τα δύο ρωσικά αεροσκάφη απογειώνονται από το αεροδρόμιο της Λαττάκειας και στη συνέχεια βομβαρδίζουν στόχους στο συριακό έδαφος.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε σήμερα ότι μέχρι στιγμής, η Μόσχα δεν έχει λάβει αιτήματα για άμεση στρατιωτική επέμβαση από καμιά άλλη χώρα πέραν της Συρίας και πρόσθεσε ότι εάν υποβληθούν τέτοια, θα εξεταστούν και η απόφαση θα ληφθεί από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας σημείωσε ότι η Ρωσία παρακολουθεί στενά την κατάσταση στο Ιράκ, όπως και στο Αφγανιστάν, αλλά μέχρι τώρα μόνον η Δαμασκός έχει ζητήσει άμεση βοήθεια.
Παράλληλα ο Σεργκέι Λαβρόφ σημείωσε πως η Ουάσινγκτον συνεχίζει να αρνείται να στείλει μια αντιπροσωπεία στη Μόσχα και κατόπιν να υποδεχθεί μια ρωσική στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, προκειμένου να υπάρξει εμβάθυνση της συνεργασίας όσον αφορά τη σύρραξη στη Συρία.