Απίστευτο: Αποκαλύφθηκε από τι φτιάχνεται η KitKat και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε!

Video 1

Και όμως, την κάνει τόσο νόστιμη!

Κάντε ένα… διάλλειμα γιατί αυτό που θα διαβάσετε ούτε που θα το περιμένατε ποτέ!

Ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν σε μία μπάρα KitKat. Πού οφείλεται ωστόσο η ακαταμάχητη γεύση της;

Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι η συνταγή της γλυκιάς ευχαρίστησης είναι απλά ο συνδυασμός σοκολάτας με γκοφρέτα. Τι υπάρχει όμως ανάμεσα στην γκοφρέτα ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τους γευστικούς μας κάλυκες αφού δαγκώσουμε την εξωτερική σοκολάτα γάλακτος;

Η απάντηση λοιπόν είναι άλλες κατεστραμμένες… KitKats!!!

Απίστευτη ιδιοφυΐα;

kit kat4

Η KitKat, μία από τις σοκολάτες με την πιο ισχυρή… επιρροή σύμφωνα με το περιοδικό «Time», οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της, σε ένα μυστικό που ήταν μέχρι σήμερα καλά φυλαγμένο.

Και αυτό γιατί πολλοί πίστευαν ότι η γέμιση ήταν απλά μία άλλου είδους σοκολάτα γάλακτος με διαφορετικό χρώμα, την οποία η Nestle χαρακτηρίζει ως «απαλή και κρεμώδη στρώση σοκολάτας».

Ένας εργαζόμενός της ωστόσο στο εργοστάσιο αποκάλυψε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από κατεστραμμένες σοκολάτες KitKats, οι οποίες «κόπηκαν» στους ποιοτικούς ελέγχους. Όχι βέβαια λόγω γεύσης ή αστοχίας υλικού ή ακαταλληλότητας, αλλά λόγω… εμφάνισης (μπορεί να έχουν οπτικές ατέλειες, διαφορετικό χρώμα, φυσαλίδες αέρα ή να είναι άδειες). Για να μην πεταχτούν έτσι, πολτοποιούνται και γίνονται η αγαπημένη σε όλους μας γέμιση!

«Αν μία KitKat περιέχει άλλες KitKats, πιθανότατα και αυτές οι KitKats περιέχουν άλλες κατεστραμμένες KitKats και πάει λέγοντας… Πόσο μακριά να φθάνει άραγε;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης του διαδικτύου για την πιο γλυκιά… ανακύκλωση της ιστορίας!

Αλήθεια όμως, αν είναι έτσι, η πρώτη KitKat τι περιέχει;

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Γνωρίζατε ότι στην Ινδία η KitKat έχει τρεις μπάρες;

kit kat india