ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Εσωτερικών: Αλλάζει ο Γενικός Διευθυντής Εκλογών μετά την καταγγελία περί διάρρηξης

Υπουργείο Εσωτερικών: Αλλάζει ο Γενικός Διευθυντής Εκλογών μετά την καταγγελία περί διάρρηξης
INTIME.

Στη λογική να μην υπάρχουν «σκιές» στην εκλογική διαδικασία, εν όψει και των ευρωεκλογών.

Αλλαγή προσώπου αποφασίσθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εκλογών, μετά την ολοκλήρωση του εσωτερικού ελέγχου στο Υπουργείο Εσωτερικών, με «φόντο» τις καταγγελίες περί διάρρηξης, αλλά και τη διαρροή της ΕΛΑΣ πως είναι πιθανότατα ψευδής.

Το συγκεκριμένο στέλεχος διορίσθηκε σε άλλη διεύθυνση της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την ιδιότητα του αναπληρωτή Διευθυντή. Η «μεταγραφή» του έγινε στη λογική να μην υπάρχουν «σκιές» στην εκλογική διαδικασία, εν όψει και των ευρωεκλογών, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθετημένη διάρρηξη καταλήγουν στελέχη της ΕΛΑΣ

Στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία για διάρρηξη στο γραφείο του επικεφαλής της διεύθυνσης εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών είναι πιθανότατα ψευδής καταλήγουν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το περιστατικό, αναδεικνύοντας τρία βασικά σημεία:

Πρώτον, δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή DNA σεσημασμένων ατόμων για παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Δεύτερον, δεν προέκυψε καμία αλλοίωση αρχείων στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γραφείου. Τρίτον, οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, σύμφωνα με χθεσινό (07/05) ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σχετικές ειδήσεις