ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα της δηλητηρίασης

Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα της δηλητηρίασης
Φωτ.: Lamiareport

Πυρκαγιά: Δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους 

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα σχολικά γεύματα της δηλητηρίασης στη Λαμία.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν σπεύσει αυτή την ώρα στον Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, σύμφωνα με το Lamiareport

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η πυρκαγιά είναι μεγάλη και ότι όλες οι εγκαταστάσεις είναι τυλιγμένες στις φλόγες, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης (16/05) τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων τα δύο παιδιά, που είχαν καταναλώσει φαγητό από τα σχολικά γεύματα που μοιράσθηκαν την ίδια μέρα σε διάφορα δημοτικά σχολεία της πόλης.

Τα παιδιά – θύματα του φαγητού των σχολικών γευμάτων ήταν πολλά περισσότερα, ανεξάρτητα αν δεν έφθασαν στη λύση του Νοσοκομείου και ακολούθησαν τις οδηγίες των παιδιάτρων τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr.