Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στη Βραζιλία: Σκότωσαν εν ψυχρώ τη βασίλισσα του καρναβαλιού (Vid+Pics)

Newsbomb

Τη συγκλονιστική στιγμή της δολοφονίας της βασίλισσας του βραζιλιάνικου καρναβαλιού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, βυθίζοντας τη χώρα σε πένθος, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του καρναβαλιού στις 24 Φεβρουαρίου.

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό δείχνει τις τελευταίες στιγμές της 33χρονης Πάολα Σέρπα Σεβέρο, καθώς περιμένει μέσα στο αμάξι της την επτάχρονη κόρη της, η οποία βρισκόταν σε μάθημα χορού. Στο πλάνο εμφανίζεται ένας άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησε να ληστέψει το αυτοκίνητο της δασκάλας της σάμπα και όταν εκείνη αντέδρασε εκείνος την πυροβόλησε. Στην προσπάθεια του να απομακρύνει το σώμα της άτυχης γυναίκας, η ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου φαίνεται πως μπλόκαρε το σώμα της, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Το σοκαριστικό έγκλημα συνέβη περίπου στις 19:30 τοπική ώρα την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στην πόλη Καχοέρινχα κοντά στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η βραζιλιάνικη αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δολοφόνου και δύο ακόμη συνεργών του που περίμεναν τον δράστη σε άλλο όχημα σε κοντινή απόσταση.

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης βασίλισσας του βραζιλιάνικου καρναβαλιού στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr