Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μίνα Αρναούτη: «Φώναζα στον Παντελή να μην τρέχει – Με αγνόησε κι ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα»

Newsbomb

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η Μίνα Αρναούτη, τόσο πριν από το δυστύχημα, όσο και μετά περιέγραψε καρέ – καρέ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία», η Μίνα αποκάλυψε πως είχε φοβηθεί από τον τρόπο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, καθώς, όπως υποστήριξε, έτρεχε πολύ όχι μόνο κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, αλλά και όταν πήγαν βόλτα στη Γλυφάδα. Ωστόσο, διευκρίνισε πως ο τραγουδιστής δεν φαινόταν μεθυσμένος, όταν πήρε το αυτοκίνητο.

«Ήρθε η ώρα να μιλήσω τώρα, γιατί τώρα συνήλθα από το σοκ. Έχω μία δικαστική απόφαση στα χέρια μου και θέλω να ακούσουν κι εμένα» είπε ξεκινώντας τη συνέντευξη η Μίνα Αρναούτη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχθηκε για την επιθετική συμπεριφορά της όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. «Ήταν μία επίθεση γιατί κατέκριναν τη στάση μου. Ήταν φυσιολογική άμυνα. Δεχόμουν επικίνδυνη και αλλοπρόσαλλη επίθεση τόσους μήνες» αποκάλυψε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Αντιφάσεις για τον εάν έχασε ο Παντελής χρήματα στα χαρτιά

«Εκείνη την ημέρα ο Παντελής έκανε πρόβες στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν. Έστειλαν κάποια μηνύματα με τη Φρόσω και είπε ότι θα περάσει από εκεί που πήγαμε με τη Φρόσω για κρασί. Ήρθε εκεί. Καθίσαμε παρέα με ένα φίλο του. Μετά αποχώρησε ο φίλος του. Και φύγαμε όλοι μαζί και πήγαμε σε ένα άλλο μαγαζί στη Γλυφάδα. Και μετά πήγαμε σε ένα σπίτι. Εγώ δεν φαντάστηκα ότι αυτό δεν ήταν σπίτι, αλλά ήταν λέσχη. Ήταν βαρετό για μένα για να βρίσκομαι εκεί. Ήταν πολλά τα χρήματα που έπαιζαν στα χαρτιά, ήταν πιο επαγγελματικό. Ο Παντελής τους γνώριζε όλους, ήταν φίλοι του» είπε η Μίνα.

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου αν τελικά ο Παντελίδης έχασε χρήματα στα χαρτιά, η Μίνα Αρναούτη, απάντησε ότι δεν είδε ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε όταν βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε για καφέ την αναγνώρισε κάποιος από τη λέσχη. Εκεί της είπε πως δεν είχαν σκοπό να πάρουν χρήματα από τον Παντελή, καθώς έπαιζαν για πλάκα.

Δεν κατάλαβα να έχει πιει πολύ

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία σύμφωνα με την κατάθεσή της καθόταν πίσω από τη Φρόσω Κυριάκου στο αυτοκίνητο, υποστήριξε πως δεν κατάλαβε φεύγοντας από το σπίτι όπου έπαιζαν χαρτιά να ήταν μεθυσμένος ο Παντελής. «Σε καμία περίπτωση δεν είχα την αίσθηση ότι έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να οδηγήσει» είπε συμπληρώνοντας πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα έμπαινε η ίδια στο αυτοκίνητο, αλλά θα έπαιρνε ταξί.

«Στην περίπτωση που ήταν μεθυσμένος ο Παντελής μάλλον θα οδηγούσε το αυτοκίνητο. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε κάποιος να του πει κάτι. Θα έκανε ότι ήθελε ο ίδιος. Αν του λέγαμε να πάμε όλοι με ένα ταξί, δεν θα άκουγε. Αλλά δεν τέθηκε καν σαν θέμα».

«Φοβόμουν. Του φώναζα να μην τρέχει τόσο. Εκείνος με αγνοούσε»

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η Μίνα Αρναούτη για τον τρόπο που ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε. «Έτρεχε από την αρχή. Από τότε που πήγαμε στη Γλυφάδα. Του έλεγα να μην τρέχει».

Έτρεχε κατά τη διάρκεια και του δυστυχήματος, αποκάλυψε η ίδια, λέγοντας μάλιστα, πως παρά τις εκκλήσεις της να συμμορφωθεί εκείνος ανέπτυξε κι άλλο ταχύτητα.

«Κατά την ώρα του δυστυχήματος είχε αναπτύξει ταχύτητα. Του είπα ''Παντελή μην τρέχεις, γιατί φοβάμαι'',αλλά εκείνος απλά αδιαφόρησε. Μάλιστα, είχα την αίσθηση ότι ανέπτυξε περισσότερη ταχύτητα. Επειδή πράγματι φοβήθηκα έβαλα ζώνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ