Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Καρναβάλι με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Είναι μαλ@@@ς» (video)

Newsbomb

Το καρναβάλι στην Καλαμάτα πήρε απίστευτη τροπή για τον παρουσιαστή της φετινής παρέλασης,Χρήστο Φερεντίνο, όταν κάποιοι θέλησαν να τον πειράξουν με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Messinialive.gr, μια ομάδα από νεαρούς καρναβαλιστές του έριξε αφρό. Αρχικά, το «προσπέρασε» με χιούμορ, όμως στη συνέχεια ένα άλλο γκρουπ τον περιέλουσε με αλεύρι, με αποτέλεσμα ο Φερεντίνος να τα… πάρει στο κρανίο και να αποκαλέσει τους δράστες «μ.λ…ς».

Κι εκεί που ίδιος νόμισε πως είχε ξεμπερδέψει, ύστερα από δύο λεπτά, πέρασε ένα άρμα, ο οδηγός του οποίου βγήκε από το παράθυρο και τον μπουγέλωσε με μπύρα, ενώ ο παρουσιαστής του το ανταπέδωσε με σερπαντίνες.

Όμως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε, ο Φερεντίνος είπε: «Φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα», αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!

Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης!

Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον «έφτιαξε» προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι «η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας».

Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…

Τέλος καλό, όλα καλά!

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το Καρναβάλι της Καλαμάτας (πηγή φωτό: Messinialive.gr)