ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: «Τελικοί» για Παναθηναϊκό AKTOR, Ολυμπιακό - Οι ώρες και τα κανάλια για τους «αιώνιους»

Euroleague: «Τελικοί» για Παναθηναϊκό AKTOR, Ολυμπιακό - Οι ώρες και τα κανάλια για τους «αιώνιους»
Eurokinissi

Euroleague: Δύο ματς χωρίς… αύριο έχουν μπροστά τους Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός στα Game 4 των σειρών με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός. Οι δύο «αιώνιοι» βρίσκονται πίσω 2-1 στις σειρές τους στα play offs της Euroleague και τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05) θα παίξουν για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια και την αύξηση των πιθανοτήτων τους να βρεθούν στο Final 4 του Βερολίνου.

Break στο Βελιγράδι, πρόκριση στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/04) οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν είδαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ να «διπλώνει» τις νίκες της στην σειρά, αφού μετά το break στο Game 1 στο ΟΑΚΑ, επικράτησε 85-83 στο Game 3 στο Βελιγράδι.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση για δύο φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στην πρωτεύουσα της Σερβίας, τη στιγμή που η Euroleague με επίσημη θέση της, τη Μ. Τετάρτη (01/05) χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις των διαιτητών.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του τον «τελικό» του Game 4. Πρόκειται για το πιο κρίσιμο ματς της ευρωπαϊκής του πορείας τη φετινή σεζόν, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο και καλείται να φύγει με το «διπλό» από το Βελιγράδι και να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για το Final 4 του Βερολίνου στο ΟΑΚΑ που θεωρείται σίγουρο πως θα «καίει» από την ατμόσφαιρα των οπαδών του.

«Τελικός» επιβίωσης

Ματς χωρίς… αύριο έχει μπροστά του και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» απώλεσαν το πλεονέκτημα που είχαν από το break που είχαν κάνει στο Game 1, μια και η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 82-80 στην παράταση του Game 3 στο ΣΕΦ με δύο βολές του Πάρκερ σε… νεκρό χρόνο.

Αυτό σημαίνει πως οι Καταλανοί έχουν προβάδισμα 2-1 και χρειάζονται μόλις μία νίκη, είτε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (02/05) στο ΣΕΦ, είτε την Τετάρτη του Πάσχα (08/05) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να «κλείσουν» θέση στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη στο Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στην συνέχεια να παλέψουν για το δεύτερο break στην σειρά, στο Game 5 στην Καταλωνία.

Το πρόγραμμα των Game 4 της Euroleague

Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου

  • 19:45 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (Novasports 4HD)
    Η Μπαρτσελόνα προηγείται 2-1 στην σειρά
  • 21:45 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR (Novasports Prime)
    Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προηγείται 2-1 στην σειρά

Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου

  • 20:45 Φενέρμπαχτσε - Μονακό (Novasports 4HD)
    Η Φενέρμπαχτσε προηγείται 2-1 στην σειρά
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στο Final 4 του Βερολίνου μετά το 3-0 επί της Μπασκόνια.

Σχετικές ειδήσεις