ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Έβαλε τους διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού στο Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR

Euroleague: Έβαλε τους διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού στο Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR
Eurokinissi

Euroleague: Τους διαιτητές που σφύριξαν το Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα όρισε η διοργανώτρια αρχή στο Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του το πιο κρίσιμο ματς της φετινής σεζόν στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, καθώς αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, στο Game 4 της σειράς. Οι Ισραηλινοί έχουν το προβάδισμα 2-1, μετά τη νίκη τους 85-83, την Μ. Τρίτη (30/04) στην σερβική πρωτεύουσα.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση για δύο φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, τη στιγμή που η Euroleague με επίσημη θέση της, τη Μ. Τετάρτη (01/05) χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις των διαιτητών.

Αντίθετα, η διοργανώτρια αρχή διέκρινε ένα… λάθος από τη διαιτητική τριάδα που ήταν στο Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με τους Καταλανούς να παίρνουν τη νίκη. Ωστόσο, οι τρεις ρέφερι που βρέθηκαν στο Φάληρο, θα μεταβούν στο Βελιγράδι, μια και είναι οι «άρχοντες» στο Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, επικεφαλής ορίστηκε, όπως και στο ΣΕΦ, ο Ιλία Μπελόσεβιτς, που θα παίξει στην πατρίδα του και θα έχει βοηθούς του τους Μεντί Ντιφαλά από τη Γαλλία και Μίλαν Νέντοβιτς από την Σλόβενία. Το πρώτο τζάμπολ στο τέταρτο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με τους Ισραηλινούς έχει οριστεί για το βράδυ της Μ. Πέμπτης (02/05) στις 21:45.

Σχετικές ειδήσεις