ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ο Καλάθης οδήγησε τη Φενέρ στο 2-1 και είναι πιο κοντά στο Βερολίνο

Euroleague: Ο Καλάθης οδήγησε τη Φενέρ στο 2-1 και είναι πιο κοντά στο Βερολίνο
EPA/ERDEM SAHIN, ΑΜΠΕ

Euroleague: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου έχει η Φενέρμπαχτσε μετά τη νίκη της 89-78 στο Game 3 της σειράς με τη Μονακό στην Κωνσταντινούπολη και έκανε το 2-1.

Οι Τούρκοι είχαν κάνει το break στο Game 1 της σειράς στο Πριγκιπάτο και στην Κωνσταντινούπολη ανέκτησαν το προβάδισμα, μια και έκαναν το 2-1 στην σειρά με τους Γάλλους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, ενώ ακόμα πρόσφερε 5 ασίστ και κατέβασε 4 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς με 14 πόντους.

Από την άλλη, ο Άλφα Ντιαλό ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα για τη Μονακό, έχοντας 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, τη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς είχε 11 πόντους και 7 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει σημαντικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς.

Πλέον, η Φενέρμπαχτσε χρειάζεται μόλις μία νίκη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου. Η σειρά παραμένει στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Μ. Παρασκευή (03/05) θα διεξαχθεί το Game 4.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 47-40, 69-58, 89-78.

Σχετικές ειδήσεις