ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Αυτοί σφυρίζουν το Game 4 στο ΣΕΦ

Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Αυτοί σφυρίζουν το Game 4 στο ΣΕΦ
Eurokinissi

Euroleague: Γνωστούς έκανε η διοργανώτρια αρχή τους διαιτητές που θα βρεθούν στο τέταρτο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (02/05) ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς, μέχρι το επόμενο, στη φετινή σεζόν για την Euroleague. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τους Καταλανούς στο τέταρτο παιχνίδι των play offs της Euroleague.

Το «συγκρότημα» του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι «μπλαουγκράνα» έχουν το προβάδισμα 2-1 και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να «κλείσουν» θέση στο Final 4 της Euroleague στο Βελιγράδι.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη στο Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στην συνέχεια να παλέψουν για το δεύτερο break στην σειρά, στο Game 5 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Την Μ. Τετάρτη (01/05) η Euroleague ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για την αναμέτρηση της Μ. Πέμπτης (02/05) και επικεφαλής είναι ο Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία και την ομάδα συμπληρώνουν ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ και ο Τόμισλαβ Χόρντοφ από την Κροατία.

Σχετικές ειδήσεις