Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη - Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του αδερφού της που αλλάζει τα ΠΑΝΤΑ

Newsbomb

Ειρήνη Λαγούδη - Νέες αποκαλύψεις από τον αδερφό της άτυχης μητέρας - Τι ισχυρίζεται για τον πρώην σύντροφό της - Τι του είπε στην τελευταία επικοινωνία που είχαν

Νέα στοιχεία σοκ φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο αδερφός της άτυχης μητέρας, Γιώργος Λαγούδης. Μιλώντας στο STAR, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της του είπε ψέματα σχετικά με το πότε την είδε τελευταία φορά.

«Ο πρώην σύντροφός της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαγούδης.

«Ποτέ δεν μου αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν»

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με το σύντροφο της Ειρήνης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 23:30 το βράδυ του Σάββατου 6 Ιανουαρίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης μητέρας. «Είσαι με την αδερφή μου γιατί την ψάχνω» τον ρώτησε.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο σύντροφός της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολούθησαν περισσότερες από δέκα συνομιλίες αλλά όπως ισχυρίζεται ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο – Άνδρας σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

«Μήπως είναι και η γυναίκα του συντρόφου της στο κόλπο;»

Ο Γιώργος Λαγούδης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις ξεσπά: «Γιατί πήγε ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μη τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;».

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μέσω των δικηγόρων της ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει παραλείψεις και στην αυτοψία. Ετοιμάζουν μάλιστα έκθεση στην οποία αποκαλύπτουν ποια στοιχεία δεν μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με το STAR.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα - Ποιες πόλεις κινδυνεύουν

Αναβλήθηκε η ακρόαση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ