ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο – Ηλικιωμένος σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο – Ηλικιωμένος σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο - Ηλικιωμένος σκότωσε την αδερφή του - Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/02/2018) στον Άγιο Δημήτριο. Ένας ηλικιωμένος, ηλικίας 65 ετών, μαχαίρωσε θανάσιμα την 63χρονη αδερφή του. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι έβαλε τέλος στη ζωή του. Η τραγωδία σημειώθηκε στη μονοκατοικία στην οποία διέμενα τα δύο αδέρφια, στην οδό Πελοπίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς φέρεται να είχε θέματα με την καρδιά του, και έλεγε συνεχώς σε οικείους του ότι πρόκειται να πεθάνει.

Τα ξημερώματα, σε κατάσταση σοκ, πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε θανάσιμα την αδερφή του. Στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως όταν συγγενείς που ανησυχούσαν καθώς τα αδέλφια δεν έδιναν σημεία ζωής πήγαν στο σπίτι. Εκεί αντίκρισαν νεκρά τα δύο αδέρφια και κάλεσαν την Αστυνομία.

Σοκάρει ο 65χρονος: «Δεν είχα άλλη επιλογή»

«Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…». Έτσι ξεκινά το σημείωμα που άφησε μέσα στο σπίτι ο 65χρονος, πριν σκοτώσει την αδερφή του και βάλει τέλος στη ζωή του, αναφέρει το Cnn.gr,

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη - Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του αδερφού της που αλλάζει τα ΠΑΝΤΑ

«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα - Ποιες πόλεις κινδυνεύουν

Σχετικές ειδήσεις