Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία - ντοκουμέντο για το τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση (pics&vid)

Newsbomb

Το τροχαίοδυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/05)στη Μεταμόρφωση, στέρησε τη ζωή σε έναν 50χρονο άνδρα - Τρεις οι τραυματίες.

«Αν καθόμουν λίγο παραπέρα θα ήμουν νεκρός», δήλωσε βγαίνοντας από το νοσοκομείο ΚΑΤ ο ένας εκ των τριών που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο, σήμερα το πρωί.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη μαρτυρία του

Ο 80χρονος Γρηγόρης Ζάκας, καθόταν στη στάση του λεωφορείου όταν στις 08:20, ένα ασημί ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω της, αφού πρώτα είχε παρασύρει έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος περνούσε το δρόμο.

Φέροντας ελαφρά τραύματα, ο 80χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο απ' όπου λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

troxaio metamorfwsh15 1 copy

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Ο απολογισμός του τροχαίου ήταν τραγικός καθώς ένας εκ των τραυματιών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή το δρόμο.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει διακομισθεί τραυματισμένη η 9χρονη κόρη του οδηγού του Ι.Χ., η οποία δεν φορούσε ζώνη.

Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες δεν φέρει τραύμα που απειλεί τη ζωή του αλλά είναι πολύ σοκαρισμένο. Θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δύο ακόμα τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Πρόκειται για τον 40χρονο πατέρα του κοριτσιού που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος κι έναν 80χρονο, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι του οχήματος.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

Διαβάστε ΕΔΩ το θρίλερ που εκτυλίσσεται με τα αίτια του δυστυχήματος

Πηγή φωτογραφιών: Newsbomb, Eurokinissi

Πηγή βίντεο: ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε στη Mάνδρα με 2 σφαίρες στο κεφάλι

Έκθεση - «φωτιά»: Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών