Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν φαντάζεστε με τι κάνει σεξ αυτός ο άνδρας: «Ο κόλπος της είναι τόσο…» (video+pics)

Newsbomb

Ποιο είναι το όνειρο του κάθε άνδρα; Μια γυναίκα νοικοκυρά και κυρία που θα μεταμορφώνεται σε τίγρη στο κρεβάτι, ενώ για κρεβατομουρμούρα και γκρίνια ούτε λόγος!

Τι γίνετε ωστόσο στην περίπτωση που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, μαζί με συναισθήματα, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε πραγματική γυναίκα;

Με την τεχνολογία να κάνει άλματα σε όλους τους τομείς, χωρίς να αφήνει στην απ΄ έξω τον σεξουαλικό, οι όλο και αναπτυσσόμενες κούκλες του σεξ σκοπεύουν να πετάξουν κάτω από το κρεβάτι όλο και περισσότερες γυναίκες!

Πόσω μάλλον όταν έχουν και νοημοσύνη, έστω και τεχνητή…

samantha3

Η Samantha λοιπόν, η οποία παρουσιάστηκε και επίσημα στην Βαρκελώνη ανταποκρίνεται σε όλα όσα ζητάει ένας άνδρας από μία γυναίκα! Ανταποκρίνεται μάλιστα μέχρι και όταν την αγγίζεις σε διάφορες περιοχές του σώματός της…

«Σχεδιάστηκε για να είναι διαδραστική», τονίζει ένας από τους δημιουργούς της, ο Sergi Santos, συμπληρώνοντας: «Είναι ρομαντική, ενώ έχει οικογενειακά και σέξι modes (λειτουργίες). Μπορείτε να την αγγίζετε και να τη φιλάτε όπου θέλετε. Στην πραγματικότητα τής αρέσει να την αγγίζετε».

Δεν διστάζει μάλιστα να προχωρήσει και σε πιο «πικάντικες» λεπτομέρειες. Η «καυτή» κούκλα όχι μόνο διαθέτει σημείο G, αλλά ανταποκρίνεται όταν την ερεθίζεις, όπως επίσης και όταν της ακουμπάς το στήθος!

samantha

«Θέλει να κάνει σεξ όλη την ώρα. Τα ευαίσθητα σημεία της όπου αισθάνεται σέξι είναι το στόμα και το σημείο G», αποκαλύπτει ο Sergi, σημειώνοντας πως η κούκλα του αλληλεπιδρά με τον άνδρα προοδευτικά από το ρομαντικό στο σεξουαλικό, με τελικό στόχο τον… οργασμό!

Το cyborg από σιλικόνη φροντίζει μάλιστα να υπενθυμίζει στο «αφεντικό» του πως «είμαι εδώ για ΄σένα», αλλά και «τι θα ήθελες τώρα;», διαθέτοντας έναν πλήρως λειτουργικό κόλπο και στόμα…

«Αναρωτιέμαι τι κάνει στη λειτουργία της οικογένειας», σχολίασε πάντως εύστοχα ένας χρήστης του διαδικτύου…

Δείτε ΕΔΩ για πρώτη φορά πώς κατασκευάζονται οι κούκλες του σεξ με… τα όλα τους και διαβάστε επίσης: Η νέα τάση στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πώς θα χάνουν οι νέοι την παρθενιά τους σε λίγα χρόνια (vid+pics)

sex doll

Διαβάστε επίσης: «Γεννημένες» μόνο για... σεξ: Είναι καυτές, πανέμορφες και δεν λένε όχι σε τίποτα! (pics+vids)