SEX

«Γεννημένες» μόνο για... σεξ: Είναι καυτές, πανέμορφες και δεν λένε όχι σε τίποτα! (pics+vids)

«Γεννημένες» μόνο για... σεξ: Είναι καυτές, πανέμορφες και δεν λένε όχι σε τίποτα! (pics+vids)

Μπορεί οι ειδικοί να έχουν ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά στο μέλλον των ανθρώπινων σχέσεων, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας, η οποία δεν έμεινε μακριά ούτε από το… κρεβάτι, ωστόσο τα «ρομπότ του σεξ» πουλάνε σαν ζεστό ψωμί.

Όσο καυτές είναι και οι υπηρεσίες που προσφέρουν με την μεταξένια επιδερμίδα, τις πλούσιες καμπύλες και τις αντιδράσεις που θυμίζουν πραγματική γυναίκα!

Υπόσχονται, δε, να χαρίσουν ατελείωτες ώρες ηδονής στους κατόχους τους – βασικά όσο αντέξουν αυτοί – αλλά και να τους μυήσουν στα μυστικά του σεξ, κάνοντάς τους καλύτερους εραστές.

robot sex

Οι «RealDolls», όπως ονομάζεται η νέα γενιά των sex dolls, έχουν ρεαλιστικότατα χαρακτηριστικά και δεν λένε φυσικά σε τίποτα όχι, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, αφού είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη που τις κάνει πιο εύκαμπτες και από την Κομανέτσι! Το πρόσωπό τους μάλιστα κατασκευάζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή τους έχουν «απαλά χείλη και γλώσσα, μαλακά δόντια και ένα σαγόνι που ανοιγοκλείνει πολύ ρεαλιστικά»…

koukles sex

«Η συνεύρεση με ρομπότ δεν μπορεί παρά να βελτιώσει τις ικανότητες των αδρών στο σεξ. Εάν θέλεις να κρατάς περισσότερη ώρα, να γίνεις πιο επινοητικός στις στάσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στο κρεβάτι, μια κούκλα μπορεί να σε βοηθήσει, ιδίως εάν είσαι ντροπαλός και δεν βγαίνεις συχνά ραντεβού», υποστηρίζει ο Matt McMullen, ιδρυτής της εταιρείας κατασκευής Abyss Creations.

Η νέα σειρά των ρεαλιστικών sex dolls περιλαμβάνει 18 γυναικεία και 2 ανδρικά μοντέλα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 5.800 ευρώ και φτάνουν τα 12.000…

Διαβάστε επίσης:

To εργοστάσιο του έρωτα. Δείτε για πρώτη φορά πώς κατασκευάζονται οι κούκλες του σεξ με… τα όλα τους

Η νέα τάση στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πώς θα χάνουν οι νέοι την παρθενιά τους σε λίγα χρόνια (vid+pics)

Αυτή είναι η νέα ανατρεπτική τάση στο σεξ που θα κυριαρχήσει το 2016! (videos)

Σχετικές ειδήσεις