SEX

Αυτή είναι η νέα ανατρεπτική τάση στο σεξ που θα κυριαρχήσει το 2016! (videos)

Αυτή είναι η νέα ανατρεπτική τάση στο σεξ που θα κυριαρχήσει το 2016! (videos)

Η τεχνολογία όχι μόνο έχει τη δύναμη να διεγείρει τους ανθρώπους σεξουαλικά, αλλά φαίνεται πως αυτή είναι… πανίσχυρη!

Όσο μάλιστα και αν στα κοινά μυαλά μας φαντάζει αδιανόητο, οι άνθρωποι, όταν ακουμπούν τα απόκρυφα σημεία ενός ρομπότ, αισθάνονται την ίδια σεξουαλική… κάψα λες και είχαν απέναντί (ή δίπλα, πάνω, κάτω) τους ένα σύντροφο με σάρκα και οστά!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που δεν… δέχεται αμφισβήτησης τα χαϊδολογήματα στην περιοχή των «γεννητικών οργάνων» ενός ανθρωποειδούς (μην ρωτήσετε το εύλογο «αν έχει και πού», η έρευνα τα λέει αυτά) προκαλούν «απολύτως φυσική διέγερση» στον άνθρωπο.

Αν συνεχίζετε να είστε «άπιστοι Θωμάδες» ρωτήστε τι τράβηξε και το ρομπότ «NAO», το οποίο σήκωσε όλο το... βάρος της έρευνας, αφού προγραμματίστηκε να «αναθέσει προφορικά στους συμμετέχοντες να αγγίξουν 13 σημεία του σώματός του»! Μέχρι και σεξουαλική κακοποίησή του το λες δηλαδή!

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της έρευνας επιβεβαίωσε ότι τα ρομπότ θα μπορούσαν να είναι «η μεγαλύτερη σεξουαλική τάση του 2016»! Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

Αν πάλι αναρωτιέστε πώς κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, (απλά) τοποθέτησαν αισθητήρες - οι οποίοι μέτρησαν την «αγωγιμότητα του δέρματος» (σημάδι συναισθηματικής εγρήγορσης) και το χρόνο αντίδρασης - στα δάχτυλα των συμμετεχόντων.

Δείτε και το πιο... σέξι ρομπότ του πλανήτη, το οποίο πολλοί μπερδεύουν με αληθινή γυναίκα:

«Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε ένα ρομπότ, όπως ακριβώς και στους ανθρώπους. Πρωτόγονα. Αισθάνονται το ίδιο όταν ακουμπούν τα γεννητικά όργανα ενός ρομπότ και ενός ανθρώπου», σημειώνει από την πλευρά του ο Jamy Li, ερευνητής των «Εργαστηρίων Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Ρομπότ και Εικονικής Πραγματικότητας («Human-Robot Interaction and Virtual Reality Labs») καταλήγοντας: «Αυτή η έρευνα θα έχει επιπτώσεις τόσο στο σχεδιασμό των ρομπότ, όσο και στη θεωρία των τεχνητών συστημάτων»…

Sex dolls και εικονική πραγματικότητα:

Σχετικές ειδήσεις