Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Το «ψέμα» του Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό επεισόδιο που δεν αντιλήφθηκε κανείς! (vid)

Newsbomb

Survivor: Μια λάθος πληροφορία μετέδωσε στους τηλεθεατέςτου Survivorο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, Σάκης Τανιμανίδης.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό (03/04/2017) επεισόδιο, παρακολουθήσαμε το «Συμβούλιο του Νησιού», στο οποίο οι «Διάσημοι» επέλεξαν να μετακινηθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας στην αντίπαλη ομάδα των «Μαχητών».

Ο παρουσιαστής, κατά την έναρξη του «Συμβουλίου», ανέφερε πως «στόχος μας σήμερα είναι να αποκαταστήσουμε μια αδικία», εννοώντας την αριθμητική υπεροχή των «Διασήμων», μετά το τροχαίο που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και τον τραυματισμό του Μάριου Ιωαννίδη.

Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε πως «η Ειρήνη Κολιδά έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η πρώην παίχτρια της ομάδας των «Μαχητών» παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, περίπου μία εβδομάδα μετά το τροχαίο και τον τραυματισμό της που της στοίχισε τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Ειρήνη έχει βγει από το νοσοκομείο και περιμένει το «ΟΚ» των γιατρών για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η γυμνάστρια ακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και αναρρώνει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και η παραγωγή του reality επιβίωσης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είχε καμία πρόθεση να… παραπλανήσει το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, δεν υπήρχε και κανένας σοβαρός λόγος να μην αποκαλύψει το πού βρίσκεται η πρώην παίκτρια.

Προφανώς, λοιπόν, ο παρουσιαστής υπέθετε στο γύρισμα πως όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, η Ειρήνη Κολιδά θα έχει καταφέρει να γυρίσει στην Ελλάδα.