Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαπραγματεύσεις - Σακελλαρίδης: Αν όλα πάνε καλά, ίσως να μη γίνει η Σύνοδος Κορυφής (vid)

Newsbomb

Αισιόδοξος ότι «θα υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατόν» εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Έχουμε την αίσθηση ότι στο Eurogroup θα έχουμε τα πρώτα θετικά σημάδια που θα δείχνουν το δρόμο, ότι πηγαίνουμε σε αυτή τη συμφωνία», ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και εκτίμησε ότι μέχρι το Σάββατο (11/07/2015) η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο να μη γίνει η Σύνοδος Κορυφής της Κυριακής (12/07/2015) απάντησε ότι ενδέχεται να μη χρειαστεί να πραγματοποιηθεί, αν όλα πάνε καλά.

Για την υπό κατάθεση πρόταση της κυβέρνησης, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι το ζητούμενο είναι να έχει υπάρξει όλη η απαραίτητη προεργασία, έτσι ώστε το κείμενο που θα φτάσει στο Eurogroup να έχει όλα τα εχέγγυα για θετική κατάληξη.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα περάσει στη Βουλή με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, γιατί «όλοι αντιλαμβάνονται ότι σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι να πατήσουμε στα πόδια μας».