Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πύρρος Δήμας: Ένας ζωντανός θρύλος – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (vid)

Newsbomb

Η πορεία του δεν χωράει αμφισβήτηση από κανέναν δημοσιογράφο και καμία φυλλάδα...Το λιοντάρι της Χειμάρρας, ο Πύρρος της Ελλάδας, ο Πύρρος των Ελλήνων, ο Πύρρος που σήκωσε την Ελλάδα στους ώμους του!

Σάλο και τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προκλητική και αδικαιολόγητη επίθεση της εφημερίδας «Αυγή» για Έλληνες Ολυμπιονίκες όπως ο Πύρρος Δήμας αλλά και το «χρυσό» κορίτσι του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Στην Αρχαία Ελλάδα οι Ολυμπιονίκες αντιμετωπίζονταν ως ημίθεοι και για χάρη τους οι πόλεις γκρέμιζαν τα τείχη για να τους υποδεχτούν.

Στη σημερινή Ελλάδα, αντί να γκρεμίζουμε τα τείχη για τους Ολυμπιονίκες μας κάποιοι επιλέγουν να υψώνουν τείχη που χωρίζουν και διχάζουν.

Ποιος ο λόγος;

Γιατί κάποιες φυλλάδες και κάποιοι δημοσιογράφοι επιλέγουν να υιοθετούν πρακτικές εμπάθειας και ψεύδους που δηλητηριάζουν τις ηθικές αξίες;

Ο άνθρωπος που σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία σε 4 Ολυμπιάδες, που φώναζε με όλη τη δύναμη της ψυχής του «Για την Ελλάδα», ο άνθρωπος που αποτελεί σύμβολο του ελληνικού και του παγκόσμιου αθλητισμού, που τον σέβονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, χλευάζεται και αμφισβητείται από κάποιους δημοσιογράφους και κάποιες κομματικές φυλλάδες στην Ελλάδα.

«Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας». Αυτή την αρχή που εφαρμόζουν κάποιοι δημοσιογράφοι με κομματικές παρωπίδες στη χώρα μας. «Λερώνουν» όποιον δεν είναι μαζί τους, όποιος κι αν είναι αυτός, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά του, όσο σημαντική κι αν είναι η σταδιοδρομία του.

Δυστυχώς για εκείνους, όμως, ο Πύρρος δεν είναι σαν... τα μούτρα τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχεται, παρά τη λάσπη και τη συκοφαντία, ο Πύρρος μας συνεχίζει να είναι παγκόσμιος, σπάνιος και με έναν χαρακτήρα αδαμάντινο...

Με το παρακάτω βίντεο σας υπενθυμίζουμε τους άθλους του Πύρρου Δήμα και σας ευχόμαστε... περαστικά!