ΑΠΟΨΕΙΣ

Ένας εισαγγελέας ρε παιδιά, ένας εισαγγελέας

Ένας εισαγγελέας ρε παιδιά, ένας εισαγγελέας

Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοκατηγορούνται για χρηματισμούς και η Δικαιοσύνη είναι κουφή - O Kώστας Τσιτούνας γράφει για το θέατρο του παραλόγου μεταξύ δυο πρώην υπουργών κι ενός νυν πρωθυπουργού - παρατηρητή

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία: ο πρώην υπουργός Άμυνας και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αλληλοκατηγορούνται για χρηματισμό, ο πρωθυπουργός της χώρας τους παρακολουθεί σιωπηρός και η ελληνική Δικαιοσύνη είναι και τυφλή και κουφή.

Τελικά η Δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή, αλλά και κουφή.

Τις τελευταίες ημέρες οι αλληλοκατηγορίες περί χρηματισμού μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Το καταπληκτικό στην ιστορία είναι ότι ακόμα δεν έχει επέμβει αυτεπάγγελτα κανένας εισαγγελέας να φωνάξει αυτούς τους δυο κυρίους και να τους ρωτήσει τι ακριβώς εννοούν.

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία των Πρεσπών: Πόσο σανό να φάμε ακόμα;

Αποτέλεσμα βεβαίως δεν υπάρχει, αφού στη Δικαιοσύνη αρνούνται να ασχοληθούν αυτεπάγγελτα.

Ο Καμμένος κατηγορεί ευθέως τον πρώην υπουργό Εξωτερικών σε συνεντεύξεις του καθημερινώς, αλλά και από το βήμα της Βουλής.

«Θλίβομαι γιατί γνωρίζω την αλήθεια. Γνωρίζω πολύ καλά ότι όταν τα χρόνια περάσουν και οι πολίτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις ιστορικές πηγές θα καταλάβουν ποιοι έστησαν την σημερινή ημέρα και ποιοι οδήγησαν σε αυτή την Συμφωνία και για ποιο λόγο», είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ για να προσθέσει απευθυνόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου: «Δεν σας πίεσε κανείς. Ρώτησα προσωπικά τον αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αν πιέζουν για την λύση του ονοματολογικού και η απάντηση ήταν «όχι». Ήταν πρόταση του Κοτζιά και βεβαίως αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης της Μέρκελ και της Ευρώπης που θέλει μπίζνες με αγωγούς».

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ασχοληθεί η ελληνική Δικαιοσύνη με τις δυο αυτές περιπτώσεις;

Ποιος από τους δυο λέει αλήθεια;

Και επιτέλους υπάρχει πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα;

Πώς δέχεται να λέγονται τέτοια πράγματα για την κυβέρνησή του και να μην παρεμβαίνει;

Τον κρατάει από κάπου ο Καμμένος;

Μήπως ο Κοτζιάς;

Ο Κώστας Τσιτούνας είναι στο Facebook , στο Instagram και στο Τwitter

Σχετικές ειδήσεις