ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παρεξηγήθηκαν στον αέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη Ρένα Δούρου «Λέτε ότι είμαι ηλίθιος;»

Παρεξηγήθηκαν στον αέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη Ρένα Δούρου «Λέτε ότι είμαι ηλίθιος;»

Η Ρένα Δούρου βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ του ΑΝΤ1 για την βραδιά των εκλογών, ωστόσο μία ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» στον αέρα μεταξύ τους

Μία άβολη στιγμή μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρένας Δούρου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Η Ρένα Δούρου βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ του ΑΝΤ1 για την βραδιά των εκλογών, ωστόσο μία ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν αρκετή για να «ανάψουν τα αίματα» στον αέρα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από την κα. Δούρου διευκρινίσεις σχετικά με την φράση του Αλέξη Τσίπρα «αναλαμβάνω την ευθύνη» που είπε στις δηλώσεις του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, με την Ρένα Δούρου να του απαντά: «Μπορεί να ξαφνιάζει έναν συνταξιούχο, ένα άνεργο παιδί ή σίγουρα δεν απασχολεί ένα παιδί που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην τουριστική σεζόν, αλλά αυτό που είπε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτονόητο για τον τρόπο που λειτουργεί ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου εμφανώς ενοχλημένος την διέκοψε για να την ρωτήσει: «Δεν είναι αυτονόητο, γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί και γι’ αυτό σας ρωτάω. Θεωρείτε ότι είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω; Τι είναι αυτά που μου λέτε τώρα; Μου λέτε ότι το καταλαβαίνει ένα παιδί που εργάζεται στον τουριστικό τομέα αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Λέτε ότι είμαι ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνω;».

Η Ρένα Δούρου αμήχανα του απάντησε «Κ. Χατζηνικολάου πώς σας ήρθε; Σας είπα το ακριβώς αντίθετο», ενώ λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος της είπε «Αν σας παρερμήνευσα ζητώ συγγνώμη», με αποτέλεσμα η παρεξήγηση να λυθεί εκεί.