ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανδρέας Λοβέρδος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του στα ντραμς σε πανηγύρι στη Φωκίδα

Ανδρέας Λοβέρδος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του στα ντραμς σε πανηγύρι στη Φωκίδα

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο γνωστός πολιτικός ρωτήθηκε για την συμμετοχή του σε πανηγύρι ως ντράμερ

Το πρωί της Τρίτης ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πάθος του με τα ντραμς και την επερχόμενη παρουσία του στη μπάντα του Χρήστου Μενιδιάτη σε πανηγύρι στη Φωκίδα στις 14 Αυγούστου.

Αφού εξομολογήθηκε ότι συνεργάζεται με έναν «κορυφαίο δάσκαλο» στα ντραμς, τον Φώτη Γιαννόπουλο, καθώς και ότι «αν τον είχα από τα μαθητικά μου χρόνια δεν θα είχα σπουδάσει», στη συνέχεια αποκάλυψε πώς θα παίξει τελικά ντραμς στο πανηγύρι στη Δεσφίνα.

«Έλεγα πάντα ότι ήθελα να παίξω σε πανηγύρι και το είπα, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Κουβαρά. Κάποιος το άκουσε, ένας ατζέντης και μου πρότεινε τρεις ημερομηνίες με επώνυμους καλλιτέχνες. Δεν μπορούσα τις δύο παρά μόνο παραμονή Δεκαπενταύγουστου που θα ήμουν στην Αθήνα» είπε στον Alpha ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε, μάλιστα, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αργείς» του συναδέλφου του Χρήστου Αηδόνη στο οποίο ο ίδος παίζει ντραμς. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το τραγούδι προέκυψε «όταν καθόομσταν στα υπουργικά συμβούλια επί δεύτερου μνημονίου και δεχόμαστσαν ξύλο χωρίς να μιλάμε. Τότε του είπα "δεν γράφεις κανά στίχο" και έγραψε το τραγούδι αφού του είπα "αργείς". Τώρα το μελοποίησε και θα το βγάλουμε αλλά πρώτα θέλουμε να το δουλέψουμε πολύ».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε, τέλος, ότι πιθανότατα θα «ανοίξει αυλαία» στο πανηγυρί με τον Χρήστο Μενιδιάτη με το τραγούδι «Καπετανάκης».