ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κωλοτούμπα» από την Έλενα Ακρίτα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Τώρα στηρίζει Κασσελάκη

«Κωλοτούμπα» από την Έλενα Ακρίτα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Τώρα στηρίζει Κασσελάκη
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Αν και αρχικά είχε στηρίξει ανοικτά την Έφη Αχτσιόγλου, η Έλενα Ακρίτα με μήνυμα στα social media υποστηρίζει πως τώρα θέλει την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μία… επικών διαστάσεων κωλοτούμπα, η Έλενα Ακρίτα άλλαξε άποψη για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στηρίζει… Κασσελάκη! Όταν άνοιξε η συζήτηση και ξεκαθάρισαν οι υποψηφιότητες, στα μέσα Ιουλίου, η Έλενα Ακρίτα είχε στηρίξει ανοικτά την Έφη Αχτσιόγλου. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, αλλά και θυμηδία, είναι το γεγονός ότι η κ. Ακρίτα δεν άλλαξε άποψη όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Στέφανος Κασσελάκης και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Περίμενε, φαίνεται, να δει τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και να πάει με τον – κατά τα φαινόμενα – ισχυρό της διαδικασίας.

Θύμισε, αυτή η στροφή 180 μοιρών που έκανε η κ. Ακρίτα, τα παιδάκια που στο σχολείο άλλαζαν ομάδα κάθε εβδομάδα… ανάλογα με το ποια κέρδισε την Κυριακή. Οι «κακές γλώσσες», βέβαια, λένε πως επιβεβαιώθηκε και κάτι ακόμα. Ότι η κ. Ακρίτα είναι ο ορισμός του ΟΦΑ (σ.σ. Όπου Φυσάει ο Άνεμος), και έτσι επέλεξε τώρα να στραφεί προς τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα προκαλέσει, λοιπόν, έκπληξη αν το βράδυ του β’ γύρου κερδίσει η κ. Αχτσιόγλου, να υπάρξει κάποια αποθεωτική ανάρτηση για αυτήν από την Έλενα Ακρίτα.

Για την ώρα, πάντως, μέσω του Facebook η κ. Ακρίτα στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη γράφοντας: «Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη - κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριερα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!

Έλενα Ακρίτα».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: