ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κόντρα Κικίλια - Φάμελου για το «Παραιτηθείτε»

Κόντρα Κικίλια - Φάμελου για το «Παραιτηθείτε»

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας για το κίνημα «παραιτηθείτε», μιλώντας στον Realfm.

«Δεν συμφωνώ με τη λογική του «παραιτηθείτε» ιδίως γιατί υποκρύπτει μία στείρα αντιπολιτευτική στάση χωρίς πρόθεση για το μέλλον της χώρας» είπε ο κ. Φάμελλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι «το Σύνταγμα μας και οι νόμοι μας ρητά και κατηγορηματικά δηλώνουν ότι ο οιοσδήποτε μπορεί να διαδηλώνει ειρηνικά» προσθέτοντας ότι «οποιοσδήποτε πολίτης έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε μία κυβέρνηση. Αισθάνομαι ότι και ο κ. Φάμελλος και ολόκληρη ηκ κυβέρνηση πρέπει να ακούσει τι θα πουν αυτοί οι πολίτες».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι συνταγματική υποχρέωση της κυβέρνησης είναι να διαφυλάξει την ελευθερία των ιδεών και πρόσθεσε ότι «στη διαδήλωση του "παραιτηθείτε" δεν θα δείτε ΜΑΤ και χημικά όπως συνήθιζαν οι κυβερνήσεις να ρίχνουν στους διαδηλωτές» με τον κ. Κικίλια να απαντά «τα χημικά εσείς τα στέλνατε στους αγρότες στην πλατεία Συντάγματος».

Σχετικές ειδήσεις