Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καταγραφή κρουσμάτων ΕΟΔΥ: Η διαφορά μεταξύ αποκάλυψης και «διαρροής»

Καταγραφή κρουσμάτων ΕΟΔΥ: Η διαφορά μεταξύ αποκάλυψης και «διαρροής»
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς υπάρχει πρόβλημα με τα... στεγανά της κυβέρνησης. Μπάζουν νερά...

Τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Κυριακάτικου Τύπου για τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, διαψεύσθηκαν τελικώς ως fake news και αποκυήματα φαντασίας από τον ίδιο τον ΕΟΔΥ και βεβαίως από τον κ. Στέλιο Πέτσα - Όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα πρωί ξύπνησαν δυο εκ διαμέτρου αντίθετες (πολιτικά) εφημερίδες και είπαν εντελώς τυχαία να γράψουν το ίδιο θέμα. Αυτό είναι δύσκολο να το χωνέψει κάποιος. Ακόμα και όσοι είναι αδαείς με την δημοσιογραφία.

Τα πρωτοσέλιδα του Βήματος της Κυριακής και της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, αναμφίβολα έβαλαν φωτιά στην κυβέρνηση, όχι μόνο για την καταγραφή των κρουσμάτων στον ΕΟΔΥ, αλλά και για τις σχέσεις των πρωταγωνιστών που χειρίζονται την πανδημία του κορονοϊού.

Διότι κύριοι στην δημοσιογραφία υπάρχει μια βασική αρχή: Όταν μια εφημερίδα κάνει μια σοβαρή αποκάλυψη τότε μιλάμε για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα. Όταν δύο εφημερίδας έχουν την ίδια μέρα το ίδιο ακριβώς θέμα, τότε μιλάμε για διαρροή. Για διοχέτευση του θέματος από κάποιον συγκεκριμένο φορέα ή φυσικό πρόσωπο, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει πολιτικό ζήτημα. Αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς να θέλουμε να κάνουμε τους αστυνόμους.

Το ζήτημα είναι ποιος διοχέτευσε τις εν λόγω πληροφορίες σε μερίδα του Τύπου. Αυτό όμως είναι θέμα της ίδιας της κυβέρνησης να ψάξει και να το βρει. Και το πιο σημαντικό είναι να βρουν τους λόγους για τους οποίους έγινε η διαρροή.

Πάντως αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς υπάρχει πρόβλημα με τα... στεγανά της κυβέρνησης. Μπάζουν νερά...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Βασιλακόπουλου στο Newsbomb.gr: Αν δεν προσέξουμε, θα έρθει και τρίτο lockdown