Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καταγγελία για Αλβανό οδηγό που έκανε ανθελληνική προπαγάνδα!

Καταγγελία για Αλβανό οδηγό που έκανε ανθελληνική προπαγάνδα!

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε χθες στην Κακαβιά, με πρωταγωνιστές έναν πολίτη της Χειμάρας και Αλβανό οδηγό τουριστικού λεωφορείου.

Όλα συνέβησαν όταν ο επιβάτης του αλβανικού λεωφορείου από την Χειμάρα κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Ελληνικού φυλακίου Κακαβιάς πως ο Αλβανός οδηγός καθώς και μερίδα των επιβατών του λεωφορείου αλβανικής καταγωγής έκαναν ανθελληνική προπαγάνδα.

Αμέσως μετά την καταγγελία η ελληνική αστυνομία «μπλόκαρε» το λεωφορείο και κατέβασε όλους τους επιβάτες έξω από αυτό, όπως διαβάζουμε στο aftonomi.gr. Στη συνέχεια ζήτησε το διαβατήριο του οδηγού του λεωφορείου ονόματι Edlir Xheblati το οποίο και σφράγισε με κόκκινη σφραγίδα ως ανεπιθύμητο πρόσωπο για την Ελλάδα.

Η ελληνική αστυνομία χωρίς να δώσει καμία επιπλέον εξήγηση όπως αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα έστειλε τον οδηγό «πακέτο» στο αλβανικό φυλάκιο Κακαβιάς. Ωστόσο πολλοί επιβάτες περιμένουν ακόμα στην Κακαβιά για να τους παραλάβει άλλο λεωφορείο, ενώ τα αλβανικά ΜΜΕ «ζητούν» να αντιδράσει το Αλβανικό ΥΠΕΞ και η Αλβανική αστυνομία.