ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πατροκτονία στη Σάμο: «Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα» - «Λύγισε» στα κρατητήρια η 49χρονη

Πατροκτονία στη Σάμο: «Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα» - «Λύγισε» στα κρατητήρια η 49χρονη

Η 49χρονη είχε δείξει δείγματα βίαιης συμπεριφοράς στο παρελθόν και είχε οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν λάμβανε την αγωγή της.

Συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα είχε επιτεθεί και χτυπήσει ξανά τον ηλικιωμένο πατέρα της, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στον εγκλεισμό της, χωρίς όμως κανένας να μπορεί να πιστέψει ότι θα έφτανε ποτέ στο φονικό όπως και έγινε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

"Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα" φέρεται να ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας Σάμου, λέγοντάς τους ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που την συντηρούσε.

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπαθούσε να την παροτρύνει να πάρει την αγωγή της βάζοντάς της τα φάρμακα στο φαγητό με την 49χρονη όμως να θεωρεί ότι ήθελε να τη δηλητηριάσει.

Η γυναίκα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ ήταν στα κρατητήρια άρχισε να συνειδητοποιεί την πράξη της, λύγισε και ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον γιό της ο οποίος είναι το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Το χρονικό της πατροκτονίας

Η 49χρονης λίγο πριν 8.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και είπε:Ελάτε γιατί σκότωσα τον πατέρα μου. Περιπολικά έφτασαν στην οδο 25η Μαρτίου στο Βαθύ της Σάμου και εντόπισαν μέσα στο σπίτι αιμόφυρτο τον άνδρα πάνω στο κρεβάτι έχοντας απανωτά τραύματα στο κεφάλι.

Η κόρη του και δράστης τον είχε χτυπήσει βάναυσα με έναν κάβουρα στο κεφάλι.
Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν καπετάνιος και είχε ξεμπαρκάρει αρκετά χρόνια. Οι γείτονες τον περιγράφουν ως έναν φιλήσυχο άνθρωπο.

Η κατηγορουμένη θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα.