Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«Φαντάσματα» οι κυβερνητικές BMW

«Φαντάσματα»  οι κυβερνητικές BMW

Την απόφαση να πωληθεί το ένα κυβερνητικό αεροσκάφος αλλά και οι δύο αλεξίβομβες μαύρες BMW έχει πάρει η κυβέρνηση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η απόφαση αυτή δεν είναι και τόσο εύκολο να υλοποιηθεί σε ότι αφορά τα δύο οχήματα.

Εδώ και δύο εβδομάδες, στο κυβερνητικό επιτελείο αναζητούν τα παραστατικά αγοράς των δύο οχημάτων και δε μπορούν να αντιμετωπίσουν το παραμικρό, κάτι που αφήνει υπόνοιες για αγορά τους μέσα από τα μυστικά κονδύλια κάποιου Υπουργείου.

Το θέμα έχει αναλάβει να ξεδιαλύνει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ.Κατρούγκαλος, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα δύο αυτοκίνητα κόστισαν στο ελληνικό Δημόσιο 1.5 εκατομμύριο ευρώ και αγοράστηκαν το 2012 για την ασφάλεια του τότε Υπ.Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και του Υπ. Δημόσιας Τάξης Χρ.Παπουτσή.

Στη συνέχεια με τον ανασχηματισμό του Γ.Παπανδρέου το ένα όχημα παραχωρήθηκε στο νέο τότε Υπ.Οικονομικών Ε.Βενιζέλο που το χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα και το έτερο πέρασε στη δικαιοδοσία του Μεγάρου Μαξίμου.

Σχετικές ειδήσεις