BOMBER

Οι σαρωτικοί έλεγχοι θα είναι σαν να γίνονται, αλλά δεν θα γίνονται

σαλέ παρνασσός
Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στον Παρνασσό.

Η έξαρση της πανδημίας φέρνει στο προσκήνιο την αδυναμία της ελληνικής πολιτείας και του κρατικού μηχανισμού να ελέγξει τα περιοριστικά μέτρα που η ίδια επιβάλλει.

Από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα ρεπορτάζ του Newsbomb.gr αποκάλυψαν το απόλυτο χάος και την ασυδοσία που υπήρχε στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα των Αθηνών που τα έκλεινε η αστυνομία την Παρασκευή και άνοιγαν ξανά το Σάββατο, πάλι χωρίς έλεγχο πιστοποιητικών, χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας. Το απόλυτο μπάχαλο. Και αμέσως μετά διαβεβαιώσεις ότι το κράτος θα είναι αμείλικτο και θα τσακίσει τους παραβάτες με πρόστιμα και... παραμύθια της Χαλιμάς.

Το αποκλειστικό θέμα του Newsbomb.gr για το Χιονοδρομικό Παρνασσού δείχνει το μέγεθος της συνολικής υποκρισίας.

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο σαλέ του χιονοδρομικού στον Παρνασσό - Αποστάσεις ούτε για... δείγμα, ανύπαρκτοι έλεγχοι πιστοποιητικών και μάσκες μόνο στο... χέρι!

Οι υπεύθυνοι του χώρου, ο οποίος άνοιξε πριν από περίπου ένα μήνα δεν φαίνεται να δίνουν καμία απολύτως σημασία στα υγειονομικά μέτρα και τους ελέγχους, καθώς τη θέση όλων αυτών έχουν πάρει η ασυδοσία και η ανευθυνότητα.

Αυτή η χώρα τελικά δεν σώζεται με τίποτα. Πάσχει από ανοησία της αγέλης και κανένα εμβόλιο δεν μπορεί να κάνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Οι συνταξιούχοι άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πληρώσουν ακριβά το μάρμαρο και κάποιοι ασυνείδητοι επιχειρηματίες θα «κονομάνε» εις βάρος όλων αυτών που προσέχουν και τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Το κράτος θα κάνει δήθεν ότι ελέγχει και δεν τρέχει κάστανο. Ελλάς το... μεγαλείο σου!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor: Τρεις αποχωρήσεις και χαμός στο συμβούλιο του νησιού - «Κατέρρευσε» η Ευρυδίκη (video)