MEDIA

Survivor: Τρεις αποχωρήσεις και χαμός στο συμβούλιο του νησιού - «Κατέρρευσε» η Ευρυδίκη (video)

Survivor: Τρεις αποχωρήσεις και χαμός στο συμβούλιο του νησιού - «Κατέρρευσε» η Ευρυδίκη (video)
Απίστευτα πράγματα στο συμβούλιο.
Glomex

Survivor: Απίστευτα πράγματα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής - Απαράδεκτα λόγια του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη - Ποιος κέρδισε την πρώτη ασυλία 

Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ανακοινώσεις που αλλάζουν πολλά, νεύρα, εντάσεις, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και κλάματα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Σάββατο (15/1), τρεις παίκτες των Μαχητών θα αποχωρούσαν οικειοθελώς, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Ατζούν θα επισπεύσει τις νέες προσθήκες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (16/1), ο Γιώργος Λιανό πριν το αγώνισμα ασυλίας, ανακοίνωσε στους παίκτες τις αποχωρήσεις των Θανάση Μπέλλο, Σταμάτη Καλαφατά και Κρυσταλλίας Κουτσιμάνη.

Οι δύο πρώτοι κατάλαβαν πως το παιχνίδι δεν είναι γι' αυτούς, ενώ η τελευταία αποχώρησε μετά από εντολή γιατρών. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως στο νησί βρίσκονται ήδη οι νέοι παίκτες που θα «εισβάλλουν» στις ομάδες και αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Οι Μαχητές μπορεί να είχαν τρεις απουσίες, όμως αποδεκατισμένοι λόγω τραυματισμών ήταν και οι Διάσημοι. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας κατέληξε πολύ εύκολα στην ομάδα των μπλε και έτσι έστειλαν τους Διάσημους -αρχικά- να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και έπειτα στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κέρδισε την ατομική ασυλία από τους Διάσημους και ξαφνικά δημιουργήθηκαν έριδες εκ νέου στην ομάδα των Κόκκινων.

Με αφορμή την ατομική ασυλία που κέρδισε ο Λάμπρος, τα δύο στρατόπεδα της ομάδας των Διασήμων ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια.

«Έχει κερδίσει την ασυλία το παλικάρι από ‘δω και ξαφνικά άρχισαν κάποιοι να αλλάζουν συμπεριφορά. Μου άρχισαν τα «αγάπη μου», «καρδούλα μου» και λέω δεν είναι ατομικό το παιχνίδι καθόλου. Άλλαξαν πράγματα», είπε η Μυριέλλα.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιωρίκας αποκάλυψε στην Αθηνά και στον Βαλάντη ότι η Μυριέλλα του εκμυστηρεύτηκε πριν το αγώνισμα ότι ήθελε να ανεβάσει πυρετό. Κανένας από τους τρεις δεν ήξερε πώς να αντιδράσει με την ηθοποιό, αλλά η Αθηνά είπε στον Γιωρίκα: «Σε τρελαίνει έτσι;» με τον πρωταθλητή πάλης να κουνάει το κεφάλι του καταφατικά.

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - «Έφυγαν» οι μισοί Διάσημοι για τον Βαλάντη

Στο συμβούλιο του νησιού, κάποια λόγια του Βαλάντη στην Ευρυδίκη, τα οποία δεν ακούστηκαν ποτέ στην τηλεόραση, έκαναν την ξανθιά παίκτρια να πλαντάξει στο κλάμα και να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Έχοντας σύσσωμη την ομάδα των Διασήμων απέναντι του, μετά το συγκεκριμένο σχόλιο, ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor δέχθηκε πολλά λεκτικά πυρά. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε με δακρυσμένα στη θέση της.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό την φράση του.

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησε τέθηκε ο τραγουδιστής και περιμένουμε να δούμε ποιους θα έχει δίπλα του στη ψηφοφορία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor Spoiler: Έξαλλοι οι Διάσημοι με τον Βαλάντη - «Είναι κακός, έχει πονηριά»

Σχολεία: Χωρίς νέο self test οι μαθητές τη Δευτέρα (17/1) – Οι αλλαγές στη δήλωση