MEDIA

Survivor Spoiler: «Γκρεμίζονται» οι ομάδες - Ακόμη τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις

Survivor Spoiler: «Γκρεμίζονται» οι ομάδες - Ακόμη τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις
Χαμός στον Άγιο Δομίνικο - Επισπεύδει τις νέες προσθήκες ο Ατζούν 
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο - Επισπεύδει τις νέες προσθήκες ο Ατζούν 

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ακολουθούν ακόμα τρεις!

Το ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει κλείσει καν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, όμως κάτι φαίνεται πως συμβαίνει και πάνω που τα νούμερα βρίσκονται στα ύψη, οι παίκτες πάνε να «χαλάσουν» τα σχέδια του Ατζούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, τρεις ακόμα παίκτες θα πουν «αντίο» από το παιχνίδι, «διαλύοντας» ουσιαστικά την ομάδα των Μαχητών, καθώς ήδη έχει αποχωρήσει η Παρασκευή.

Η παίκτρια των Μαχητών βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο και θα αποχωρήσει για λόγους υγείας. Από την άλλη, ο Σταμάτης Καλαφατάς είχε ζητήσει από το κοινό να μην τον ψηφίσει για να παραμείνει (κάτι τελικά που δεν έγινε), ενώ έκπληξη προκαλεί η απόφαση του Θανάση Μπέλλου.

Ο Μπέλλος είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor μέχρι στιγμής βάσει στατιστικών και η αποχώρησή του θα προκαλέσει σίγουρα προβλήματα στους Μαχητές.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ατζούν ετοιμάζει τετραπλή «βόμβα» που θα ενισχύσει τις ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τούρκος παραγωγός σίγουρα θα επισπεύσει την είσοδο των νέων παικτών, ώστε να καλυφθούν τα κενά και να μείνει το ενδιαφέρον στα ύψη.

Μένει να δούμε αν ο Ατζούν θα διατηρήσει τις ομάδες ως έχουν, Μαχητές και Διάσημοι δηλαδή ή αν θα ανακατέψει την... τράπουλα.

Survivor Spoiler 15/1 - Ποιος κερδίζει σήμερα

Είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, πως στο στρατόπεδο των Μαχητών τα αίματα έχουν ανάψει μετά τις δηλώσεις του Κατσαούνη για «στημένο» αγώνα. Όλοι τα έχουν βάλει μαζί του και εκείνος ξεκινάει την «επίθεση».

Αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα πάει στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό έχοντας άσχημο κλίμα και αυτό θα φανεί και στο αποτέλεσμα. Οι Διάσημοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και θα φάνε σήμερα και μένει να δούμε αν θα φτιάξει η κατάσταση στην καλύβα τους, μετά τη νίκη ή θα συνεχίσουν και εκείνοι να «τρώγονται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης