MEDIA

Survivor Spoiler 15/1: Απίστευτες κατηγορίες από τον Κατσαούνη - «Μας τάζει δουλειές...» (vid)

Survivor Spoiler 15/1: Απίστευτες κατηγορίες από τον Κατσαούνη - «Μας τάζει δουλειές...» (vid)
Χείμαρρος ο Γιώργος Κατσαούνης.
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 15/1: Ανάβουν τα αίματα και στην παραλία των Διασήμων

Το Survivor επιστρέφει σήμερα με νέο επεισόδιο, καθώς από την περασμένη εβδομάδα άλλαξε το πρόγραμμα και θα βλέπουμε και τα Σάββατα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την έντονη λογομαχία που είχαν οι Μαχητές στο συμβούλιο την ημέρα της αποχώρησης, με τον Γιώργο Κατσαούνη να δέχεται τα «πυρά» των συμπαικτών του και να τον κατηγορούν για προδοσία, ο αγρότης περνάει στην... επίθεση.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Κατσαούνης, εμφανώς στεναχωρημένος, εκφράζει τα παράπονά του λέγοντας ότι 11 άτομα έστρεψαν τα βέλη του εναντίον. Χείμαρρος ήταν, όμως, για τον Σπύρο Μύρτικα, ο οποίος τον κατηγόρησε στο συμβούλιο για προδοσία, λέγοντας πως τους τάζει δουλειές.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σοφιάννα, η οποία ακούει προσεκτικά όσα της λέει ο Κατσαούνης και φαίνεται πως συμφωνεί στο θέμα του Μύρτικα. Συγκεκριμένα λέει πως έχει έρθει με μία καλά σχεδιασμένη στρατηγική για να καταφέρει να επιβιώσει στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (15/1), οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα αναμετρηθούν στον πρώτο αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, ενώ εν συνεχεία θα μονομαχήσουν και στα παιχνίδια ερωτήσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης

Ο Ελληνοκαναδός «Ιντιάνα Τζόουνς» που κατέβηκε στην «Πύλη της Κολάσεως» μιλάει στο Newsbomb.gr