ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλόνισε ο Stan - Απεγκλώβισε τη σύζυγό του επιχειρηματία από τη Ferrari (vid)
Intime News

Για το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari που στοίχισε τη ζωή του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού, μίλησε τηλεφωνικά ο Stan - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που έκανε το βράδυ της Παρασκευής μια συγκλονιστική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, αποκάλυψε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο μοιραίο τροχαίο και πως βοήθησε μάλιστα να απεγκλωβιστεί η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ», ήταν η ανάρτηση που έκανε.

Ο Stan δήλωσε χαρακτηριστικά προκαλώντας σοκ με την περιγραφή του: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν το ήξερα το παιδί. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό μου και πηγαίναμε προς Κορωπί. Ξαφνικά είδαμε αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα, να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο.

Ήταν πολύ δύσκολο γενικά. Εγώ με το που το είδα αυτό το πράγμα έφυγα από τη λωρίδα, πέρασα το φανάρι, πάρκαρα το αυτοκίνητο. Παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Είχε ξεκινήσει η φωτιά, βγήκα από το αμάξι έντρομος και έτρεξα προς τη Ferrari που είχε χτυπήσει. Άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες, προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της απλά ήταν ζαλισμένη από το ατύχημα. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου».

Το Newsbomb.gr που βρισκόταν στο σημείο κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που η συνοδηγός βγήκε από το όχημα:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Survivor Spoiler 15/1: Απίστευτες κατηγορίες από τον Κατσαούνη - «Μας τάζει δουλειές...» (vid)

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης

Survivor: Οι «καυτές» φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή