MEDIA

Survivor Spoiler: Τετραπλή «βόμβα» εξαπολύει ο Ατζούν (photos+vid)

Survivor Spoiler: Τετραπλή «βόμβα» εξαπολύει ο Ατζούν (photos+vid)
Ο Ατζούν φαίνεται πως είναι ικανοποιημένος έως τώρα, όμως έχει σκοπό να μεγαλώσει το ενδιαφέρον (και φυσικά τα νούμερα)
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler: Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει να φέρει τα πάνω - κάτω στον Άγιο Δομίνικο - Ποιοι παίκτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι.

Δεν έχει κλείσει καν ένας μήνας στο φετινό Survivor, όμως αυτά που βλέπουμε να εξελίσσονται μέσα στο παιχνίδι έχουν κάνει τα νούμερα τηλεθέασης να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ατζούν φαίνεται πως είναι ικανοποιημένος έως τώρα, όμως έχει σκοπό να μεγαλώσει το ενδιαφέρον (και φυσικά τα νούμερα), βάζοντας στο παιχνίδι νέα ονόματα με μεγάλο ενδιαφέρον, τα οποία θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Αρχικά, ακούστηκε το όνομα του συντρόφου της Μυριέλλας, Γιάννη Λυγνού, όμως αυτό δεν φαίνεται να ισχύει καθώς στην παραγωγή δεν θέλουν να επαναλάβουν το περσινό story του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει το όνομα του συντρόφου της Πελαγίας Καζολέα, Γιώργου Καβακάκη, όμως φαίνεται πως απορρίπτεται και αυτό το σενάριο για τον παραπάνω ακριβώς λόγο, εκτός αν ο Ατζούν κάνει πάλι την έκπληξη όταν το θεωρήσει απαραίτητο.

Survivor Spoiler: Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Από τη στιγμή που οι Διάσημοι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους μία οικειοθελή αποχώρηση, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στους Μαχητές με την Κρυσταλλία (ενώ ακούγονται και ακόμα δύο ονόματα στους μπλε) και μετά από δύο κανονικές αποχωρήσεις, ο Ατζούν φέρνει τις πρώτες… ενισχύσεις.

Οι δύο είναι γνωστές ήδη, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» ακόμα δύο ετοιμάζονται να μπουν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Οι πρώτοι δύο είναι με το... ενάμισι πόδι στο παιχνίδι, ενώ οι δύο τραγουδιστές αναμένουν το τελικό «ΟΚ» για να βρεθούν στο Survivor.

Survivor Spoiler 15/1 - Ποιος κερδίζει σήμερα

Είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, πως στο στρατόπεδο των Μαχητών τα αίματα έχουν ανάψει μετά τις δηλώσεις του Κατσαούνη για «στημένο» αγώνα. Όλοι τα έχουν βάλει μαζί του και εκείνος ξεκινάει την «επίθεση».

Αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα πάει στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό έχοντας άσχημο κλίμα και αυτό θα φανεί και στο αποτέλεσμα. Οι Διάσημοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και θα φάνε σήμερα και μένει να δούμε αν θα φτιάξει η κατάσταση στην καλύβα τους, μετά τη νίκη ή θα συνεχίσουν και εκείνοι να «τρώγονται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα - Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Survivor Spoiler 15/1: Απίστευτες κατηγορίες από τον Κατσαούνη - «Μας τάζει δουλειές...» (vid)

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης

Survivor: Οι «καυτές» φωτογραφίες της Μυριέλλας Κουρεντή