Η απόλυτη… παράνοια

BOMBER

Ιερώνυμος – Ελπιδοφόρος: Δεν βαφτίζουν μικρά παιδιά ομόφυλων, αλλά ο «Αμερικής» έχει βαφτίσει ήδη

Ιερώνυμος – Ελπιδοφόρος: Δεν βαφτίζουν μικρά παιδιά ομόφυλων, αλλά ο «Αμερικής» έχει βαφτίσει ήδη
Eurokinissi

Έτσι όπως εξελίσσεται το σίριαλ με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε… Ο Ελπιδοφόρος δεν έχει βαφτίσει παιδιά γκέι ζευγαριού; Τι συζητάμε; Μιλάμε για παράνοια!

Με θρησκευτική ευλάβεια παρακολουθούσα τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και άκουσα τον κ. Ιερώνυμο να λέει ότι «θα αφήνουμε αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν λίγο και εφόσον το επιθυμούν, θα βαπτίζονται. Η εκκλησία δεν θα αφήσει αυτά τα παιδιά απ' έξω». Κάποια site βιάστηκαν να γράψουν «ΟΧΙ Ιερώνυμου στις βαφτίσεις παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια… ».

Καμία σχέση. Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Το ακριβώς αντίθετο είπε. Είπε ότι θα τα βαφτίζουν μόλις μεγαλώσουν! Μια χαρά θα μπαίνουν οι δύο μπαμπάδες στην Εκκλησία είτε τα παιδιά είναι βρέφη, είτε είναι στην προεφηβική ηλικία… Και μια χαρά θα τους «νομιμοποιεί» η Εκκλησία στου κόλπους της.

Επίσης για να μην κοροϊδευόμαστε ο κ. Ελπιδοφόρος έχει ήδη βαφτίσει τα παιδιά ενός γκέι ζευγαριού τον Ιούλιο του 2022 στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιος σάλος στην Εκκλησία. Ή μήπως και αυτό το ξέχασε ο Άγιος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος;

Δεν είχε βαφτίσει ο Ελπιδοφόρος τα παιδιά του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντας, γνωστοί ως Dundas world, οι οποίοι ντύνουν μεταξύ άλλων τους πιο διάσημους σταρ του Hollywood; Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Μύκονο, ενώ απέκτησε τα παιδιά του με παρένθετη μητέρα.

Προσέξτε. Ο Ελπιδοφόρος δέχθηκε και το γεγονός της τεκνοποίησης με παρένθετη μητέρα! Όχι απλά της υιοθεσίας. Δέχθηκε να λειτουργήσει σε μια εκκλησία που μαζεύτηκε όλη η γκέι κοινότητα των Νοτίων Προαστείων και από τις ΗΠΑ ο άνθρωπος ήταν μια χαρά με αυτό.

Και τώρα βγήκαν να μας πουν ο Ελπιδοφόρος και ο Ιερώνυμος ότι δήθεν διαφωνούν με τις βαπτίσεις όσο τα παιδιά είναι μικρά; Και μας είπαν ότι «δεν μπορούν να αφήσουν αυτά τα παιδιά έξω από τους κόλπους της Εκκλησίας». Μα ποιος μίλησε για τα παιδάκια; Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτός ο τακτικισμός της γκέι κοινότητας και της Ιεραρχίας της Εκκλησίας να βάζουν «μπροστά» τα παιδιά για να επιτευχθεί το καπρίτσιο μιας μειοψηφίας.

Αφήστε την άλλη μέγιστη υποκρισία. Αφού η γκέι κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για θρησκευτικούς γάμους και χριστιανικά βαφτίσια τι μας ενδιαφέρει αν οι Ιεράρχες θα παντρεύουν ή θα βαφτίζουν άτομα από τέτοιες οικογένειες;

Η πλειονότητα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ενδιαφέρεται για πολιτικούς γάμους και ονοματοδοσίες στα δημαρχεία. Άρα τι ακριβώς συζητάμε; Το να λέει ο Αρχιεπίσκοπος ότι δεν θα τα βαπτίζουμε σε μικρή ηλικία και να το θεωρεί αυτό δήθεν αντίσταση της Ορθοδοξίας είναι το λιγότερο υποκριτικό.

Παρανοϊκά υποκριτικό!