ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ομολογία Τσίπρα ότι η χώρα είναι προτεκτοράτο των δανειστών! (video)

Ομολογία Τσίπρα ότι η χώρα είναι προτεκτοράτο των δανειστών! (video)

Παρακολουθώντας τις ομιλίες και τα πεπραγμένα του Αλέξη Τσίπρα αναρωτιέται κανείς αν ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός ή αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Σήμερα 17 Νοεμβρίου του 2015 και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο κ. Τσίπρας ανέβασε στο twitter του, @atsipras την ακόλουθη ανάρτηση:

«Η κατάσταση της επιτροπείας που βρίσκεται η χώρα επαναφέρει τα μηνύματα του τριημέρου του Πολυτεχνείου το 1973».

Τι ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας;

Απλό.

Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται από το βήμα της Βουλής και ομολογεί χωρίς ίχνος ντροπής ότι η χώρα βρίσκεται σε σκληρή επιτροπεία, αντίστοιχη με τη Χούντα των Συνταγματαρχών και των ξένων δυνάμεων που εκείνη την εποχή κινούσαν τα νήματα στην Ελλάδα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχεται μέσα στο... «Ναό της Δημοκρατίας» ότι η χώρα είναι προτεκτοράτο χρέους. Το λέει ξεκάθαρα, αφού αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα και της εξέγερσης των φοιτητών το Νοέμβριο του 1973.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τον κύριο Τσίπρα να μιλάει για το παραμύθι της δήθεν αποπομπής της χώρας από το ευρώ και την γελοιοποίηση της ΝΔ που υποχωρεί στις απαιτήσεις των δανειστών.

Η σύγκριση του «περσινού» Αλέξη Τσίπρα με τον «σημερινό» είναι ανατριχιαστική

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και πολιτικά είναι απογοητευτική για έναν άνθρωπο που «υφάρπαξε» τρεις φορές την ψήφο του ελληνικού λαού με τα χυδαιότερα ψέματα που ειπώθηκαν ποτέ στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.