FUN TIME

Πήρε μια μεγάλη απόφαση όταν η νεκρή γιαγιά της εμφανίστηκε σε φωτογραφία! (pics)

Πήρε μια μεγάλη απόφαση όταν η νεκρή γιαγιά της εμφανίστηκε σε φωτογραφία! (pics)

Ζούσε σε μία προβληματική σχέση επί έξι χρόνια.

Δεν έπαιρνε όμως τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει.

Η 34χρονη Κάρλα Άντεργουντ συζητούσε για την ταραχώδη σχέση της με τη μητέρα και τον θετό πατέρα της, σε ένα μπαρ στο Worcester της Βρετανίας. Ο πατριός της είχε μαζί του ένα καπέλο εποχής, καθώς ασχολείται με ιστορικές αναπαραστάσεις. Η Κάρλα ζήτησε να την βγάλουν μια φωτογραφία φορώντας το καπέλο.

«Τη στιγμή της φωτογραφίας, ένιωθα χαμένη. Ήμουν σε μια εξάχρονη σχέση. Αναρωτήθηκα εάν θα έπρεπε να προχωρήσω, όμως ήθελα να δω κάποιο σημάδι» δήλωσε η 34χρονη. Όταν είδε αργότερα τη φωτογραφία, δεν φανταζόταν τι θα αντίκριζε. Ήταν στο σπίτι της μητέρας της με τον αδελφό της.

Πίσω ακριβώς από το κεφάλι της, στο βάθος του μπαρ, είχε εμφανιστεί ένα γυναικείο πρόσωπο. «Δεν στεκόταν κανένας πίσω μου, όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία» υποστηρίζει η ίδια.

Ο αδελφός της, εκπαιδευόμενο μέντιουμ, είπε ότι η αιθέρια φιγούρα ήταν το φάντασμα της γιαγιάς τους, Αϊρίν. Τα μαλλιά της φιγούρας και της γιαγιάς σε μια παλιά φωτογραφία ήταν ίδια! Η γιαγιά πέθανε το 1982 από πνευμονία, όταν η Κάρλα ήταν μωρό.

«Νιώθω ήσυχη τώρα που ξέρω ότι υπάρχει κάποιος που με προσέχει» δήλωσε η Κάρλα και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όταν νιώθεις χαμένος, τα πνεύματα θα προστρέξουν σε βοήθειά σου».

Τελικά, χώρισε.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

(Πηγή: dailymail.co.uk)

Σχετικές ειδήσεις