ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Renault: Το KADJAR είναι το πρώτο ανατρεπτικό Crossover

Renault: Το KADJAR είναι το πρώτο ανατρεπτικό Crossover

To KADJAR το πρώτο crossover της Renault στη μεσαία κατηγορία. Αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο με μια δυναμική και πρωτότυπη καμπάνια στα social media.

Το όνομα KADJAR (Κατζάρ) αποτελείται από τα συνθετικά KAD- και –JAR. Το συνθετικό KAD- είναι εμπνευσμένο από τη λέξη «quad» που προέρχεται από τον κόσμο των τετράτροχων οχημάτων παντός εδάφους και το συνθετικό –JAR προέρχεται τις γαλλικές λέξεις 'agile' και 'jaillir' που αναδεικνύουν την ευελιξία, την ελευθερία και τη μοναδική του ικανότητα να κατακτά κάθε διαδρομή ακόμη και εκεί που τα υπόλοιπα crossover σταματούν.

Τόσο το ίδιο το όνομα όσο και η εκφώνησή του δημιουργούν μια εξωτική αίσθηση φέρνοντας στο μυαλό εικόνες περιπέτειας και ανακάλυψης νέων τοπίων και εμπειριών.

Το στιβαρό KADJAR, έρχεται για να εμπλουτίσει τη γκάμα των crossover της Renault και υπόσχεται έναν νέο κόσμο εμπειριών και ανακαλύψεων.

Αναζητώντας το #KADJAR στα social media μπορείτε να ανακαλύψετε το νέο ανατρεπτικό crossover της Renault.
Η Renault θα δημοσιεύει καθημερινά στα social media πλούσιο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο για να ανακαλύψετε το KADJAR, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 2 Φεβρουαρίου.

Εμείς ως spoilers σας δίνουμε μία ιδέα και μερικές εικόνες (από υπολογιστή) για το πως μπορεί να είναι το νέο KADJAR έξω αλλά και... μέσα. Για περισσότερα υπομονή ως τις 2 Φεβρουαρίου

Σχετικές ειδήσεις