ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αλλαγή στη βάση της McLaren

Αλλαγή στη βάση της McLaren
Δεν είχε άδικο ο Λούις Χάμιλτον όταν έλεγε πως η αναβολή του Μπαχρέιν θα βοηθούσε τη McLaren...

Δεν είχε άδικο ο Λούις Χάμιλτον όταν έλεγε πως η αναβολή του Μπαχρέιν θα βοηθούσε τη McLaren.

Πότε τα δοκίμασαν, πότε τα εφάρμοσαν κανείς δεν ξέρει όμως η McLaren άλλαξε πολλά πράγματα στο μονοθέσιό της. Όλα έγιναν προκειμένου να βελτιώσει την απόδοσή του και τα επίπεδα αξιοπιστίας του, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας,Μάρτιν Γουίτμαρς.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν στο πάτωμα του μονοθέσιου, το οποίο είναι εντελώς νέο, καθώς επίσης και το σύστημα των εξατμίσεων, όπου προτιμήθηκε μια νέα, πιο απλή διάταξη.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ικανοποιημένος από τα επίπεδα αξιοπιστίας και ανταγωνιστικότητας του μονοθέσιου μας στις δοκιμές», δήλωσε στο site του περιοδικού motorsport ο Γουίτμαρς και πρόσθεσε: «Κάναμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο μονοθέσιο, τις οποίες θα δείτε στην Αυστραλία. Υπάρχει κάποιο ρίσκο αλλά ελπίζουμε ότι οι αλλαγές αυτές θα αποδώσουν και το μονοθέσιο θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Αν όλα πάνε καλά οι αλλαγές αυτές θα μας δώσουν πάνω από ένα δευτερόλεπτο στο γύρο. Έχουμε ένα εντελώς νέο πάτωμα, καθώς επίσης και νέο σύστημα εξάτμισης. Υπάρχουν και άλλα σημεία στα οποία έχουν γίνει αλλαγές, αλλά αυτά τα δύο που προανέφερα είναι τα πιο ευδιάκριτα».

πηγή: onsports.gr