ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο κακό είναι αυτό το Dodge Charger SRT Hellcat Redeye;

Πόσο κακό είναι αυτό το Dodge Charger SRT Hellcat Redeye;

Όσο χρειάζεται ώστε να το οδηγεί ο διάσημος πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, ο ένας και μοναδικός Shaquille O'Neal!

Του Γιάννη Σκουφή

Μια από τις πρώτες σκέψεις που κάνει κανείς είναι αν ο τεράστιος Shaq, ύψους 2,16, μέτρων μπορεί να χωρέσει στο Dodge. Καθώς δεν είναι μόνο το… μπόι αλλά και οι αναλογίες ενός από τους καλύτερους σέντερ που έχουν περάσει ποτέ από το NBA.

Από όταν βγήκε από την ενεργό δράση ο Shaquille O'Neal είχε ως χόμπι την ραπ μουσική και πλέον ασχολείται ως αναλυτής και σχολιαστής σε κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο.

Και παρόλο που η περιουσία του ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο δολάρια προτιμά να κινείται με «πειραγμένα» muscle cars που ταιριάζουν με αυτό που του αρέσει περισσότερο: να παίζει ραπ μουσική!

Αυτό που βλέπετε είναι το τρίτο Dodge Charger SRT Hellcat που έχει στη συλλογή του ο Shaquille O'Neal και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πιο ισχυρά σεντάν που πωλούνται στην αμερικανική αγορά.

Η ισχύς δεν έχει ανακοινωθεί αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα ξεπερνά κατά πολύ τα 800 άλογα που αποδίδει ο εργοστασιακός V8 των 6.200 κυβικών και πως θα φτάνει τουλάχιστον σε τετραψήφια τιμή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται να έχει μία «διαβολόγατα». Από την τεράστια εισαγωγή αέρα στο καπό και τις μεγάλες μπούκες στο πίσω μέρος, μέχρι τα ειδικά φώτα με τα κόκκινα LED, τους πράσινους προβολείς και τον κρυφό φωτισμό κάτω από το αυτοκίνητο στο πρότυπο του Need for Speed.