ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Monza: Ο Hamilton στην pole position

F1 Grand Prix Monza: Ο Hamilton στην pole position

Καμία έκπληξη δεν είχαμε στις κατατακτήριες δοκιμές που έγιναν στην πίστα της Monza στην Ιταλία. Οι Hamilton, Rosberg έκαναν το 1 – 2 για την ομάδα Mercedes AMG GP.

Ο Βρετανός LewisHamiltonοδήγησε εξαιρετικά και πέτυχε την poleposition, ενώ ο Γερμανός έδειξε να μένει στη δεύτερη θέση.

Πίσω τους θα ξεκινήσουν τον αγώνα οι δύο Williams των V.Bottas, F. Massa, οι οποίοι ήταν σαφώς πιο δυνατοί από τα άλλα μονοθέσια που διεκδικούσαν την τρίτη θέση των κατατακτήριων δοκιμών. Στην πέμπτη και έκτη θέση θα βρεθούν οι Magnussen, Button με τις δύο McLaren – Mercedes, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alonso, Vettel, Ricciardo και Perez.

Άτυχη ή κακή εμφάνιση για τον Kimi Raikkonen ο οποίος έκανε πολλά λάθη, μένοντας εκτός από το Q2, μαζί με τους Kvyat, Vergne, Hulkenberg, Sutil και Gutierrez.

Ο αυριανός αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, αφού οι δύο οδηγοί της Mercedesέχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και το ελεύθερο να κυνηγήσουν τη νίκη. Ο Lewis Hamilton να θέλει οπωσδήποτε τους 25 βαθμούς της πρώτης θέσεις, έτσι ώστε να πλησιάσει το Γερμανό Nico Rosberg, ο οποίος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και θα μεταδοθεί από το OTE Sport 1 HD και από την τηλεόραση του Alpha.

Η σειρά της εκκίνησης για το Grand Prix στη Monza:

1. Lewis Hamilton Mercedes

2. Nico Rosberg Mercedes

3. Valtteri Bottas Williams – Mercedes

4. Felipe Massa Williams – Mercedes

5. Kevin Magnussen McLaren – Mercedes

6. Jenson Button McLaren – Mercedes

7. Fernando Alonso Ferrari

8. Sebastian Vettel Red Bull Racing – Renault

9. Danil Ricciardo Red Bull Racing – Renault

10. Sergio Perez Force India – Mercedes